MODERAN MODEL SPORTAŠA.

Dizajn BMW-ove serije 5 Touring.

MODERAN MODEL SPORTAŠA.Dizajn BMW-ove serije 5 Touring.

BMW serije 5 Touring impresionira svojim modernim, sportskim i elegantnim stilom. Skladna ravnoteža estetike i sportskog duha odmah privlači oko promatrača. Unutarnji i vanjski detalji svjedoče o ekstremnoj preciznosti i superlativnoj kvaliteti. Svi detalji opreme su dizajnirani za vrhunsku udobnost i optimalnu funkcionalnost. Za poslovno i privatno korištenje - uspjeh sa stilom ne poznaje alternativu.

BMW 530d xDrive Touring:
Kombinirana potrošnja goriva u l/100 km: 5,9 - 5,6
Kombinirane emisije CO2 u g/km: 154 - 148

Pročitajte više

VANJŠTINA.

Uravnoteženi omjeri i moderni jezik dizajna definiraju sportski i elegantan izgled BMW-a serije 5 Touring. Maska i prednja svjetla izravno su povezani, što impresivno naglašava sportski karakter. Tipična BMW stražnja svjetla u obliku slova L, zajedno s ispušnim cijevima postavljenim na obje strane čine iznimno moderan i kompaktan stražnji pogled.

BOWERS & WILKINS DIAMOND SURROUND ZVUČNI SUSTAV.

Bowers & Wilkins Diamond surround zvučni sustav sa dva dijamantna visokotonca ima izvanredan zvuk studio kvalitete za sva sjedala u automobilu. 16 pažljivo postavljenih zvučnika jamče uzbudljiv zvuk. Zvučnici su osvijetljeni, vizualno naglašavajući izvanrednu kvalitetu zvuka sustava.

SLOBODNA IZBORA.

SLOBODNA IZBORA.

Odlučite se za još više dinamike, još više ekskluzivnosti, još više individualnosti. Uz atraktivne linije i mogućnosti opreme vi dizajnirate BMW serije 5 Touring točno onako kako vam odgovara.

Pročitajte više

SPORT LINE.

Zahvaljujući elementima dizajna u sjajno crnoj boji i ekskluzivnim kotačima, Sport Line pruža snažnu dozu dinamike. Pojedinosti poput osvijetljenog natpisa "Sport Line" i ekskluzivno dostupnih sportskih sjedala pružaju dodatnu živu notu unutrašnjosti.

LUXURY LINE.

Luxury Line elegantno je opremila BMW serije 5 Touring svojim finim elementima dizajna od visokokvalitetnih kromova i odgovarajućih kotača. U unutrašnjosti, istaknute značajke kao što su ekskluzivne Line presvlake s kontrastnim šavovima i cijevi, kao i ukrasne površine od finog drva u kombinaciji s naglaskom u Pearl-Gloss Chrome boji, stvaraju posebno elegantnu atmosferu. Zaslon s instrumentima u umjetnoj koži dodaje konačni dragocjeni dodir.

 • Vanjština

  Luxury Line oprema:

  • BMW maska s eksklizivno dizajniranim vertikalnim letvicama i okvirom maske u Chrome boji visokog sjaja
  • Prednji branik s posebnim elementima dizajna u Chrome boji visokog sjaja
  • LED svjetla za maglu
  • 18" lakometalni kotači W-spoke stila 632 Reflex Silver boje, alternativno 19" lakometalni kotači Multi-spoke stila 633 u Reflex Silver boji, dostupni drugi kotači
  • Air Breather u Chrome boji visokog sjaja
  • Završeci bočnih prozora u Chrome boji visokog sjaja, vodilice prozora, završeci prozora, B-stup, tijelo i podnožje retrovizora u Black boji visokog sjaja
  • Krovni nosači u Aluminium Silver ili Black boji visokog sjaja
  • Stražnji branik s posebnim horizontalnim elementima dizajna na stražnjem difuzoru u Chrome boji visokog sjaja
  • Završetak cijevi ispušnog sustava u Chrome boji visokog sjaja, okrugao s obje strane ili slobodnog oblika
 • Unutrašnjost

  Luxury Line oprema unutrašnjosti:

  • Gazišta pragova vrata u aluminiju, osvjetljena s "Luxury Line" natpisom
  • Sjedala u 'Dakota' koži prošivima specifičnim za liniju i obloge od kože; dostupne druge presvlake
  • Sportski kožni volan Black boje, alternativno u Dark Coffee boji
  • Ključ automobila s tipkama i Chrome detaljima u visokom sjaju
  • Instrument ploča u Sensatec Black ili Dark Coffee boji, alternativno BMW Individual koža u Black boji
  • Letvice unutrašnjostidizajnirane od kvalitetnog 'Fineline' Ridge drveta s značajkama letvica u Pearl Chrome boji; dostupne ostale letvice
  • Promjenjivo ambijentalno osvjetljenje u šest boja

M SPORT PAKET.

U M Sport paketu strast za dinamizmom je očito u prvom planu. Na primjer, moćni usisni otvori za zrak pružaju primjetnu prisutnost prednjeg branika. Ekskluzivne Aluminium Rhombicle letvice unutrašnjosti i BMW Individual Anthracite krovna obloga dodaju dodatnu sportsku notu unutrašnjosti.

 • Vanjština

  M Sport paket opreme vanjštine:

  • M Aerodynamics paket s donjim dijelom prednjeg branika, bočnim pragovima i donjim dijelom stražnjeg branika s umetkom za difuzor u Dark Shadow metalik boji
  • BMW maska s vertikalnim letvicama u Black boji visokog sjaja i okviru maske u Chrome boji visokog sjaja
  • LED svjetla za maglu
  • 18" M lakometalni kotači Double-spoke stila 662 M s mješovitim gumama i runflat gumama, dostupni drugi kotači
  • M Sport ovjes, spušten za sDrive i xDrive
  • M Sport kočnica s čeljustima kočnica u Dark Blue metalik boji i M oznakom
  • BMW Individual Shadow Line visokog sjaja
  • M oznaka na prednjim bočnim stranama
  • Kućišta vanjskih retrovizora u boji karoserije
  • Završeci cijevi ispušnog sustava u Chrome boji visokog sjaja, s obje strane
  • Ekskluzivna boja karoserije u Carbon Black boji, dostupne druge boje karoserije

BMW INDIVIDUAL KOLEKCIJA.

BMW Individual kolekcija nudi širok spektar mogućnosti opreme za uviđavane kupce: vrhunske drvene letvice s savršenom zrnom odabranim iz cijelog svijeta. Bezgrešna i privlačna meka koža iz najboljih svjetskih kožara. Boje karoserija koje oduševljavaju u smislu sjajnosti, osvjetljenja i učinka. Nudi se u rasponu nijansi koje definiraju duh vremena umjesto da ga slijede. Svi se ti elementi kombiniraju kako bi vaš BMW postao dio vaše osobnosti.

ORIGINALNI BMW DODACI.

Pripremite se za sve discipline na dnevnom redu. Pomoću originalnih BMW dodataka možete opremiti BMW serije 5 Touring kako bi savršeno odgovarao vašim željama. Otkrijte svijet originalnih BMW dodataka.

 • Prijevoz

  Stražnji stalak za bicikle Pro 2.0 je lagan, ali čvrst i može nositi do 60 kg. Izvanredno lako rukovanje, može transportirati dva bicikla ili e-bicikla (može se produžiti za smještaj tri bicikla). Njegova nagibna funkcija omogućava jednostavan pristup prtljažnom prostoru u bilo kojem trenutku.

  Nepropusna, vodootporna i izdržljiva prostirka za prtljažni prostor s granicom pruža zaštitu od prtljažnika. Sa svojom savršenom prilagodbom i crnim bojama idealno se koordinira s osnovnom opremom BMW-a, a također ima oznaku broj "5" kao visokokvalitetni umetak od nehrđajućeg čelika zajedno s petljom za uklanjanje.

  Moderni krovni okvir u crnoj boji s Titanium Silver bočnim pločama ima kapacitet od 520 litara i kompatibilan je sa svim BMW-ovim sustavima krovnih nosača. Zbog činjenice da se može otvoriti s obje strane i ima trostruko centralno zaključavanje na svakoj strani prikladan je za učvršćivanje i zaključavanje za zaštitu od krađe.

 • Dodaci za vanjštinu i unutrašnjost

  Kvalitetni lakometalni kotači od 20 inča nalaze se u dvobojnoj Orbit Grey boji, sjajno obrađena na vidljivoj strani, i imaju istanjene naplatke. Potpuni TPMS komplet kotača s mješovitim gumama za vožnju, veličina kotača 8J x 20 s veličinom guma 245/35 R20 95Y XL RSC prednja i 9 J x 20 s veličinom guma 275/30 R20 97Y XL RSC straga.

  Savršeno opremljene, izdržljive prostirke s podignutim rubom i elegantnim dizajnom štite prednji prostor za noge od vlage i prljavštine i održavaju noge suhima. S crnim dizajnom, oni imaju umetak od nehrđajućeg čelika u obliku oznake broja "5".

  Podesivo sjedalo za djecu u dobi od cca. 3 do 12 godina (oko 15-36 kg). S patentiranim zračnim jastučićima za povećanu zaštitu od udara na glavu i ISO-FIX konektorima. Patentiranim podešavanjem visine i širine može se upravljati jednom rukom, a sjedalo se može presaviti i transportirati u ruksaku dolazi uz sjedalo.

 • Informacije i komunikacije

  Praktični univerzalni držač podesiv je i klikne na mjesto u zasebnom dostupnom osnovnom nosaču sustava Travel & Comfort. On pruža sigurnu podršku za veliki broj tableta tvrtke Apple i Samsung s Travel & Comfort zaštitnim kutijom od 7 do 11 inča, a zahvaljujući rotirajućem okviru od 360 stupnjeva s podešavanjem kuta prilagodbe, može se pričvrstiti na željenu poziciju u svakom trenutku.

  Bežična ladica za punjenje omogućuje induktivno punjenje modela iPhone™ 5/5s i iPhone™ 6/6s. Ovaj inovativno kućište za mobitel je kompatibilno sa svim Qi certificiranim punjačima i također služi kao zaštitni poklopac.

Potrošnja goriva i emisije CO2.

 • Podaci za potrošnju goriva i emisije CO2 ovise o odabranoj veličini kotača i guma. Podaci o potrošnji određuju se u skladu s ECE ciklusom vožnje.

  Dodatne informacije o službenoj potrošnji goriva i službenoj specifičnoj emisiji CO2 za nove putničke automobile naći ćete u "Potrošnja goriva za nova vozila i smjernice o emisiji CO2", koje su besplatno dostupne na svim prodajnim mjestima od DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Njemačka, i na poveznici http://www.dat.de/en/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html.