POUZDAN PARTNER U POSLOVANJU.

Digitalne usluge i sustavi pomoći vozaču BMW-ove serije 5 Touring.

POUZDAN PARTNER U POSLOVANJU.Digitalne usluge i sustavi pomoći vozaču BMW-ove serije 5 Touring.

Pobjeda u svakoj situaciji poziva na jednu stvar prije svega: prvoklasnu opremu. Bezbrojne digitalne usluge i sustavi pomoći vozaču BMW-ove serije 5 Touring jamče besprijekornu povezanost s vanjskim svijetom, a njihova intuitivna radnja jamči maksimalnu udobnost i sigurnost uz maksimalnu produktivnost.

Pročitajte više

BMW CONNECTED.

BMW Connected olakšava mobilnost u svakodnevnom životu. Informacije kao što su preporuke za optimalno vrijeme polaska dostupne su izvan vozila putem uređaja iPhone ili Apple Watch i zahvaljujući usluzi BMW Connected Onboard također je dostupno u vozilu. Nadalje, Remote 3D View omogućava pregled okoline parkiranog vozila s udaljenosti.

Pročitajte više

POTPUNO ISKORIŠTAVANJE POTENCIJALA.

 • Microsoft Exchange

  Radite produktivno na putu za posao. Savršena integracija programa Microsoft Exchange u vozilu omogućava kontinuiranu sinkronizaciju poruka elektroničke pošte, kontakata i kalendara s ostalim krajnjim uređajima i radi izravno - čak i bez pametnog telefona u automobilu. Da biste koristili Microsoft Exchange, potreban je aktivni račun za uslugu Microsoft Office 365.

 • Priprema za Apple CarPlay®

  Zašto putovati bez značajki vašeg iPhone uređaja u vašem BMW-u kada možete nastaviti s radom kao i obično? Priprema za Apple CarPlay® omogućuje daljinski pristup telefoniranju, kao i aplikacijama poput iMessage, WhatsApp, TuneIn, Spotify i Apple Music. Također možete koristiti glasovnu tipku na upravljaču kako biste pristupili Siri, Appleovom glasovnom pomoćniku.

 • Usluga On-Street Parking Information

  Usluga On-Street Parking Information olakšava traženje parkirnog mjesta pružanjem mogućnosti na zaslonu u gradovima radi pronalaženja besplatnog parkirnog mjesta na ulici koja se pojavljuje u BMW navigaciji. Bojanjem ulica na navigaciji prema vjerojatnosti parkirnih mjesta, funkcija pokazuje vozačima gdje prvo treba tražiti.

 • ParkNow

  U kombinaciji s BMW navigacijskim sustavom Professional, internetska parking usluga ParkNow olakšava vozaču pronalaženje besplatnog parkirališta. Usluga pokazuje otvorena parkirna mjesta u parkiralištima, parkirnim mjestima i na ulici. Mjesto u parkiralištu može se rezervirati iz vozila i platiti putem računa tvrtke ParkNow.

 • Concierge usluge

  Hoće li biti sutra sunčano u Rimu? Kada je moj let i gdje je najbolji restoran u gradu? Concierge usluge pružaju vam pomoć prilikom putovanja i mogu vam odgovoriti na bilo kakav zahtjev dodirom na tipku - individualno, osobno i brzo. Gdje god da jeste, što god vam treba.

BMW OSOBNI KOPILOT.

BMW OSOBNI KOPILOT.

U BMW-ovom Osobnom Kopilotu naći ćete vašeg najboljeg pomoćnika. Bez daljnjeg odgađanja mu možete povjeriti važne, ali i monotone zadatke. Posebna oprema Driving Assistant Plus omogućuje automatsku vožnju u situacijama poput prometnih gužvi i usporenog kretanja ili na dugim putovanjima. Čak i kad mijenjate traku, u dobrim ste rukama.

Pročitajte više

TELEFONIJA S BEŽIČNIM PUNJENJEM.

Telefonija s bežičnim punjenjem uključuje bežični punjač i dodatne USB priključke. Krovni antenski priključak poboljšava mobilni prijem. Dva mobilna telefona i audio player mogu se spojiti istovremeno putem Bluetootha. Također su uključeni: Bluetooth Office i tehnički kapacitet za WiFi hotspot.

WIFI HOTSPOT.

Sudjelujte u videokonferencijskim pozivima na tabletu ili prenosite posljednju epizodu svoje omiljene serije na pametnom telefonu. Wi-Fi Hotspot je način za povezivanje s LTE brzinom (ako je dostupna) pomoću SIM kartice instalirane u vašem vozilu. Vi i vaši putnici mogu surfati webom na do deset uređaja.

PARKIRANJE KAO DA JE ČAROLIJA.

PARKIRANJE KAO DA JE ČAROLIJA.

Funkcija parkiranja preko daljinskog upravljača omogućuje vozaču da jednostavno izađe iz vozila prije nego što ga parkira daljinskim upravljačem pomicanjem naprijed i natrag ili zaokretanjem iz uskog parkirnog mjesta ili garaže. Funkciju parkiranja preko daljinskog upravljača aktivira vozač jednom kad izađe iz automobila, s BMW-ovim daljinskim ključem.

Pročitajte više

BMW 530d xDrive Touring:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 5,9 – 5,6
Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 154–148

Pročitajte više

ASISTENT ZA PARKIRANJE PLUS S 3D POGLEDOM.

Paket opreme Asistent za parkiranje Plus olakšava parkiranje i manevriranje vozilom. Sadrži Surround pogled s vrhunskim pogledom, Remote 3D View, Kontrolu udaljenosti prilikom parkiranja - Park Distance Control (PDC) i Asistenta za parkiranje s linearnim vodilicama koji pruža potpuno automatsko parkiranje i paralelno i okomito u odnosu na cestu. Sustav radi mjerenjem potencijalnih prostora dok vozite kraj njih pri niskim brzinama.

BMW HEAD-UP ZASLON.

BMW Head-Up zaslon u boji prikazuje sve informacije vezane uz putovanje izravno u vidno polje vozača, čime se omogućuje potpuna koncentracija na vožnju. Prikazuju se informacije kao što su trenutačna brzina, navigacijski smjerovi, podaci o ograničenju brzine, uključujući indikatore bez pretjecanja, popisi telefona i zabave i informacije i upozorenja različitih sustava pomoći vozaču.

TAKO POVEZANI DA STE SLOBODNI.

TAKO POVEZANI DA STE SLOBODNI.

BMW ConnectedDrive predstavlja inteligentnu interakciju između vozila, vozača i vanjskog svijeta. Uživajte u više udobnosti, zabavi i sigurnom osjećaju sigurnosti na svim rutama. Ili da pojednostavnimo: više zadovoljstva u vožnji.

Pročitajte više

Potrošnja goriva i emisije CO2.

 • Podaci za potrošnju goriva i emisije CO2 ovise o odabranoj veličini kotača i guma. Podaci o potrošnji određuju se u skladu s ECE ciklusom vožnje.

  Dodatne informacije o službenoj potrošnji goriva i službenoj specifičnoj emisiji CO2 za nove putničke automobile naći ćete u "Potrošnja goriva za nova vozila i smjernice o emisiji CO2", koje su besplatno dostupne na svim prodajnim mjestima od DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Njemačka, i na poveznici http://www.dat.de/en/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html.