PRILAGOĐAVA SE VAŠIM PLANOVIMA.

Radna udobnost BMW-ove serije 5 Touring.

PRILAGOĐAVA SE VAŠIM PLANOVIMA.Radna udobnost BMW-ove serije 5 Touring.

Radna udobnost ima prioritet u BMW-ovoj seriji 5 Touring. Inovativna tehnologija čini utovar i istovar prtljažnika iznimno praktičnim. Bilo da se radi o kratkom krugu ili dugom poslovnom putu, impresionirat ćete se kako se savršena fleksibilnost, prostranost i vozna dinamika slažu.

BMW 530d xDrive Touring:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 5,9 - 5,6
Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 154 - 148

Pročitajte više

STRAŽNJI PROZOR OTVARA SE ODVOJENO.

Dodirivanjem ključa automobila, stražnji prozor može se otvoriti odvojeno da biste stavili ili izvadili prtljagu. Posebno praktična značajka: Kada se stražnji prozor otvori, poklopac štitnika od sunca se automatski spušta, a kad se ručno zatvori automatski pokriva prtljažni prostor.

Pročitajte više

SKLOPIVA STRAŽNJA SJEDALA S 40:20:40 PODJELOM.

Naslon stražnjeg sjedala s 40:20:40 podjelom jamči veću fleksibilnost pri transportu putnika i predmeta. Zahvaljujući sustavu utovara, dva putnika mogu udobno sjediti na stražnjim sjedalima dok još ima dovoljno prostora za transport dugih predmeta kao što su vreće za skije i snowboard. Kada je cijelo stražnje sjedalo preklopljeno, BMW serije 5 Touring pretvara se u čarobni čuvar prostora s volumenom od 570 do 1.700 litara. Za maksimalnu udobnost, naslon stražnjeg sjedala može se lako otključati pomoću ključa vozila.

AUTOMATSKO RUKOVANJE VRATIMA PRTLJAŽNIKA.

AUTOMATSKO RUKOVANJE VRATIMA PRTLJAŽNIKA.

Automatsko rukovanje vratima prtljažnika omogućava prikladno otvaranje i zatvaranje vrata prtljažnika jednostavnim pritiskom gumba koji je lako dostupan u oblozi vrata ili na ključu automobila. Vrata prtljažnika se također mogu otvoriti na uobičajeni način, pomoću vanjske ručke, i zatvoriti pritiskom na gumb u unutrašnjosti vrata prtljažnika.

Pročitajte više

PRIKLADAN ZA SVAKI ZADATAK.

Optimizirani koncept utovara BMW-ove serije 5 Touring otvara novi svijet mogućnosti za vas. Funkcionalne značajke poput preklopivog stražnjeg sjedala s promjenjivom podjelom, sklopive podloge za podizanje i velikog broja funkcionalnih opcija za spremanje i pričvršćenih opcija nude vam maksimalnu razinu fleksibilnosti - za slobodno vrijeme, obitelj i posao.

 • Paket prtljažnog prostora

  Paket prtljažnog prostora povećava funkcionalnost prtljažnog prostora s gotovo neograničenim prilagođenim kutom naslona sjedala, uključujući položaj tereta, lijeve i desne trake za učvršćenje s dvije pomične točke pričvršćivanja, dvije trake za zatezanje s plastičnim okvirom na lijevoj i desnoj bočnoj ploči kao višenamjenska kuka.

 • Sustav utovara

  Sustav utovara sastoji se od naslona stražnjih sjedala koji su podijeljeni u omjeru 40:20:40, čime se jamči veća fleksibilnost prilikom transporta ljudi i objekata. Na primjer, dva putnika mogu sjediti udobno na stražnjoj strani, a duge predmete poput vrećica za skijanje i snowboard mogu se istovremeno prevoziti.

 • Pričvrsne točke

  Prtljažni prostor ima četiri čvrsta i praktična mjesta za pričvršćivanje radi lakšeg pričvršćivanja tereta i prtljage. Oni se mogu koristiti za sprečavanje naglog kretanja većih objekata. Ako se prtljaga ne mora osigurati, cijela širina područja punjenja se može koristiti jer su točke pričvršćenja ležeće.

Potrošnja goriva i emisije CO2.

 • Podaci za potrošnju goriva i emisije CO2 ovise o odabranoj veličini kotača i guma. Podaci o potrošnji određuju se u skladu s ECE ciklusom vožnje.

  Dodatne informacije o službenoj potrošnji goriva i službenoj specifičnoj emisiji CO2 za nove putničke automobile naći ćete u "Potrošnja goriva za nova vozila i smjernice o emisiji CO2", koje su besplatno dostupne na svim prodajnim mjestima od DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Njemačka, i na poveznici http://www.dat.de/en/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html.