POTPUNO NOVI BMW SERIJE 5 TOURING.

Poslovni svestrani model sa sportskim težnjama.

POTPUNO NOVI BMW SERIJE 5 TOURING.Poslovni svestrani model sa sportskim težnjama.

Ubrzanje 0-100 km/h u s (BMW 530d Touring)

5,6

Kombinirana potrošnja u l/100 km (BMW 530d Touring)

5,9 – 5,6

Kombinirana emisija CO2 u g/km (BMW 530d xDrive Touring)

154 – 148

Izvanredna vozna dinamika, sportski dizajn i maksimalna udobnost - BMW serije 5 Touring pravi je majstor svoje klase. Opremljen najsuvremenijom tehnologijom, maksimalnom funkcionalnošću i velikim dijelom sportskog duha. Svestrani model koji nudi dovoljno prostora za aktivnosti svih vrsta. I jamstvo zadovoljstva u vožnji koje podiže slobodno vrijeme i posao na novu razinu.

BMW 530d Touring:
Kombinirana potrošnja goriva u l/100 km: 5,9 – 5,6
Kombinirane emisije CO2 u g/km: 154 – 148

  BMW serije 5

DINAMIČKI NAJVIŠA RAZINA.

DINAMIČKI NAJVIŠA RAZINA.

Snažni BMW TwinPower Turbo motori, inteligentna lagana konstrukcija, integralno aktivno upravljanje za prvorazredno rukovanje i agilnost kao i prilagodljiv način: BMW serije 5 Touring dizajniran je za vrhunski sportski doživljaj vožnje - da bude uvijek jedan odlučujući korak ispred konkurencije.

Pročitajte više
"Novi BMW serije 5 Touring garantira zreli, elegantni i sportski izgled za svaku prigodu. Formalni i precizni dizajn kombinira prisutnost, estetiku i funkcionalnost u jednakim omjerima."
KARIM HABIB, VODITELJ DIZAJNA BMW AUTOMOBILA
"Sportske karakteristike vožnje, izuzetna udobnost i koncept najveće moguće funkcionalnosti i sustava pomoći vozaču čine BMW serije 5 Touring prvoklasnim svestranim modelom za posao i svakodnevno korištenje."
ADRIAN VAN HOOYDONK, VIŠI POTPREDSJEDNIK DIZAJNA BMW GRUPE

BMW OSOBNI KOPILOT.

BMW OSOBNI KOPILOT.

U BMW-ovom Osobnom Kopilotu naći ćete vašeg najboljeg pomoćnika. Bez daljnjeg odgađanja mu možete povjeriti važne, ali i monotone zadatke. Posebna oprema Driving Assistant Plus omogućuje automatsku vožnju u situacijama poput prometnih gužvi i usporenog kretanja ili na dugim putovanjima. Čak i kad mijenjate traku, u dobrim ste rukama.

Pročitajte više

Potrošnja goriva i emisije CO2.

  • Podaci za potrošnju goriva i emisije CO2 ovise o odabranoj veličini kotača i guma. Podaci o potrošnji određuju se u skladu s ECE ciklusom vožnje.

    Dodatne informacije o službenoj potrošnji goriva i službenoj specifičnoj emisiji CO2 za nove putničke automobile naći ćete u "Potrošnja goriva za nova vozila i smjernice o emisiji CO2", koje su besplatno dostupne na svim prodajnim mjestima od DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Njemačka, i na poveznici http://www.dat.de/en/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html.