NAJBOLJI UVJETI ZA OBAVLJANJE POSLOVA.

Digitalne usluge i sustavi pomoći u vožnji u BMW-u serije 5 limuzina.

NAJBOLJI UVJETI ZA OBAVLJANJE POSLOVA.Digitalne usluge i sustavi pomoći u vožnji u BMW-u serije 5 limuzina.

Uspješnost u svakoj situaciji ponajprije ovisi o prvorazrednoj opremi. Brojne digitalne usluge i sustavi pomoći BMW-a serije 5 jamče bešavnu povezanost s vanjskim svijetom, a njihove intuitivne komande jamče najveću udobnost i sigurnost uz najveću produktivnost.

Pročitajte više

POTPUNO ISKORIŠTAVANJE POTENCIJALA.

  • Informacije o parkirnim mjestima

    Sustav informacija o parkirnim mjestima olakšava traženje parkirališta, nudeći podatke o vjerojatnosti pronalaženja slobodnog besplatnog parkirnog mjesta na gradskim ulicama, s prikazom na navigacijskom zaslonu vozila. Bojeći ulice na navigacijskom zaslonu u skladu s vjerojatnošću pronalaženja slobodnog mjesta, funkcija upućuje vozača gdje da potraži najprije.

GLAVNI POMOĆNIK.

GLAVNI POMOĆNIK.

Sustav pomoći u vožnji Plus bit će vam najbolji pomoćnik. Bez ikakve zadrške možete mu prepustiti obavljanje važnih, ali monotonih zadataka. Sustav omogućava autonomnu vožnju u situacijama poput zastoja i gužvi na cesti, odnosno na dugim putovanjima autocestom. U sigurnim ste rukama čak i pri promjeni trake.

Pročitajte više

TELEFONIJA S BEŽIČNIM PUNJENJEM.

Telefonija s bežičnim punjenjem obuhvaća bežično postolje za punjenje i dodatne USB priključke. Veza s antenom na krovu poboljšava prijam u vožnji. Istodobno se na vozilo Bluetooth vezom može priključiti dva mobitela i jedan reproduktor zvuka. Oprema obuhvaća Bluetooth ured i tehničku pripremu za hotspot.

WIFI HOTSPOT.

Oprema obuhvaća ugrađeni WiFi hotspot po standardu LTE koji dopušta plaćenu internetsku vezu. Vozilo je s mrežom povezano ugrađenom SIM karticom za koju s ponuđačem usluge valja otvoriti račun.

PARKIRANJE KAO ČAROLIJOM.

PARKIRANJE KAO ČAROLIJOM.

Funkcija daljinskog parkiranja omogućava vozaču da iziđe iz vozila i daljinskim ga upravljačem parkira vozeći prema naprijed ili natrag u tijesno parkirno mjesto ili prostor u garaži. Funkciju daljinskog parkiranja vozač izvan vozila aktivira BMW-ovim ključem sa zaslonom.

BMW 540i limuzina:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 6,9 – 6,5
Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 159 – 149

Pročitajte više

POMOĆ PRI PARKIRANJU PLUS S TRODIMENZIONALNIM PRIKAZOM.

Paket opreme za pomoć pri parkiranju Plus olakšava manevriranje i parkiranje vozila. Obuhvaća pogled naokolo s pogledom odozgo, daljinski trodimenzionalni pogled, nadzor parkirne udaljenosti i pomoć pri parkiranju s ravnim navođenjem koja posve automatski parkira vozila usporedno ili okomito na voznu traku. Sustav radi tako što mjeri dimenzije potencijalnih parkirnih mjesta dok kraj njih prolazi malom brzinom.

BMW HEAD-UP DISPLAY.

BMW Head-Up Display u boji sve informacije važne za putovanje projicira izravno u vidno polje vozača i tako mu omogućava da se posve usredotoči na vožnju. Prikazuje informacije o brzini vožnje, navigacijske upute, obavijesti o ograničenjima brzine s prikazom zabrane pretjecanja, zatim informacije sustava zabave, primjerice radiopostaju, naziv glazbenog broja, podatke iz adresara i pozivne liste te upozorenja sustava za pomoć u vožnji.

TAKO POVEZANI DA STE POSVE SLOBODNI.

TAKO POVEZANI DA STE POSVE SLOBODNI.

Tehnologije BMW ConnectedDrive omogućavaju inteligentnu vezu između vozila, vozača i vanjskoga svijeta. Na svakom putovanju uživajte u više udobnosti, zabave i sigurnosti. Ili, jednostavnim riječima, više zadovoljstva u vožnji.

Pročitajte više

POTROŠNJA GORIVA I EMISIJE CO2.

Podaci o potrošnji goriva, emisijama CO2 i potrošnji energije ovise o dimenzijama naplataka i odabranih guma. Podaci o potrošnji određeni su u skladu s voznim ciklusom ECE.
Vozni domet ovisi o različitim čimbenicima, posebice osobnome stilu vožnje, odabranoj ruti, vremenskim uvjetima, iporabi sustava za grijanje ili hlađenje te predkondicioniranju zraka.
Više informacija o službenim podacima potrošnje goriva i emisije CO2 za nove automobile pronaći ćete u brošuri “Smjernice potrošnje goriva i emisija CO2 za nova vozila”, koju besplatno možete dobiti na svim prodajnim mjestima te od tvrtke DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Njemačka.

Pročitajte više