BMW serije 4 Coupé G22 2020 tročetvrtinski pogled sprijeda sa modelom
Potrošnja goriva, kombinirana4.6 - 8.5 l/100 km
Vrsta motoraBenzinDizel

THE 4

BMW SERIJE 4 COUPÉ.

Potrošnja goriva, kombinirana4.6 - 8.5 l/100 km
Vrsta motoraBenzinDizel
THE 4BMW SERIJE 4 COUPÉ.

Potpuno novi BMW serije 4 Coupé zadivljuje jedinstvenom estetikom, sportskom dinamikom i visokokvalitetnim interijerom. Kombinacija jedinstvenog dizajna i impresivne agilnosti razvija iznimno visoku privlačnost.

Pročitajte više

DIZAJN VANJŠTINE BMW SERIJE 4 COUPÉ.

Provokativan, neovisan, oštar: sa svojim nepogrešivim vanjskim dizajnom, BMW serije 4 Coupé očituje se kao buntovni individualist. Prepoznatljiv prednji dio s jedinstvenom BMW-ovom dvostrukom rešetkom naglašava maksimalnu neovisnost i simbolizira izražajan izgled BMW-a serije 4 Coupé.

Pročitajte više
BMW serije 4 Coupé G22 2020 Arctic Race Blue metalik pogled s boka lakometalni kotači model u automobilu sa otvorenim vratima

DIZAJN UNUTRAŠNJOSTI BMW SERIJE 4 COUPÉ.

Kompleksnost u pravom obliku: dizajn interijera BMW-a serije 4 Coupé stavlja vozača u središte pozornosti. Uz funkcionalni stil interijera, precizan jezik dizajna i visokokvalitetni elementi dizajna stvaraju modernu i neovisnu auru.

Pročitajte više
BMW serije 4 Coupé G22 2020 suvozačeva strana u unutrašnjosti

VOZNA DINAMIKA.

Komponente pogona i šasije BMW-a serije 4 Coupé.

Sportsko držanje na cesti, optimalno upravljanje i velika agilnost: u smislu performansi i dinamike vožnje, BMW serije 4 Coupé pruža uzbudljive užitke u vožnji. Uz snažne TwinPower Turbo motore i savršeno usklađene komponente ovjesa, sportski coupé spreman je za svaki izazov.
BMW TwinPower Turbo 4-cilindrični benzinski motor BMW serije 4 Coupé G22 2020

TwinPower Turbo 4-cilindrični benzinski motor.

Nova generacija TwinPower Turbo 2,0-litrenog 4-cilindričnog benzinskog motora jamči maksimalni užitak u vožnji. Poznat je po svojoj okretnoj isporuci snage kao i po izvanrednom odazivu čak i pri niskim brzinama, dok je istovremeno učinkovit i ima nisku emisiju ispušnih plinova.
BMW TwinPower Turbo 4-cilindrični dizelski motor BMW serije 4 Coupé G22 2020

TwinPower Turbo 4-cilindrični dizelski motor.

Nova generacija TwinPower Turbo 2,0-litrenih 4-cilindričnih dizelskih motora pokazuje agilnu isporuku snage zajedno s izvrsnim odzivom, čak i pri malim okretajima motora. Tehnologija turbopunjača s varijabilnom geometrijom turbine i CommonRail izravnim ubrizgavanjem osigurava iznimnu učinkovitost i nisku emisiju ispušnih plinova ovih motora.
xDrive logo BMW serije 4 Coupé G22 2020

BMW xDrive.

Inteligentni BMW xDrive sustav pogona na sva četiri kotača kontinuirano i varijabilno raspoređuje pogonsku snagu na prednje i stražnje kotače za dodatno prianjanje, voznu dinamiku i sigurnost u svakoj voznoj situaciji. Za još bolju okretnost, elektronički kontrolirana raspodjela snage suzbija podupravljanje i preupravljanje u zavojima.
Ovjes BMW serije 4 Coupé G22 2020

Ovjes.

Standardni ovjes nudi visoku razinu preciznosti, okretnosti i udobnosti. To je moguće zahvaljujući dvostrukoj spojnici prednje osovine s oprugom izrađenom od aluminija i detaljno dizajniranoj stražnjoj osovini s pet krakova, zajedno s visokopreciznom koordinacijom svih dijelova.
Steptronic Sport mjenjač BMW serije 4 Coupé G22 2020

Steptronic Sport mjenjač.

8-stupanjski Steptronic Sport mjenjač nudi nevjerojatno sportske izmjene stupnjeva prijenosa. I automatski i ručno pomoću ručice za odabir stupnja prijenosa ili pomoću tipki – za udobno krstarenje ili vrlo dinamičan stil vožnje. U SPORT načinu vožnje i s ručicom mjenjača u lijevom položaju S/M, promjene stupnjeva prijenosa su osmišljene za maksimalne performanse.

INOVATIVNE TEHNOLOGIJE.

Digitalne usluge i sustavi pomoći vozaču BMW-a serije 4 Coupé.

Driving Assistant Professional BMW serije 4 Coupé G22 2020

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional nudi optimalnu udobnost i sigurnost tijekom kritičnih ili monotonih prometnih situacija. Osim usluga Driving Assistant, uključuje Steering i Lane Control Assistant s proširenim funkcijama, Emergency Stop Assistant i Lane Keeping Assistant s aktivnom zaštitom od bočnog sudara.
Parking Assistant Plus BMW serije 4 Coupé G22 2020

Parking Assistant Plus.

Parking Assistant Plus olakšava parkiranje i upravljanje vozilom. Uključuje, između ostalog, sustav Surround View koji uključuje Top View, Panorama View, Remote 3D View, kao i pomoć pri bočnom parkiranju, funkciju kočenja u nuždi Active Park Distance Control, Parking Assistant s uzdužnim i bočnim navođenjem i pomoć za vožnju unazad Reversing Assistant.
Smartphone Integration BMW serije 4 Coupé G22 2020

Integracija pametnog telefona.

Zašto ići bez značajki pametnog telefona u svom BMW-u kad ga možete nastaviti koristiti kao i obično? S integracijom pametnog telefona, vaše vozilo podržava Apple CarPlay® i Android Auto putem bežične veze između vašeg pametnog telefona i vašeg vozila. To vam omogućuje olakšano korištenje poznatih funkcija i raznih aplikacija u vozilu.
Remote Software Upgrade BMW serije 4 Coupé G22 2020

Remote Software Upgrade.

Najnovija verzija softvera uvijek u vozilu. Uz opciju Remote Software Upgrade, vaš će BMW uvijek biti ažuriran. Jednostavno možete preuzeti nadogradnje putem aplikacije My BMW App ili SIM kartice instalirane u vozilu, a zatim ih instalirati. Na taj se način aktiviraju i ostale dostupne funkcije u vašem BMW-u.

MODELI BMW SERIJE 4 COUPÉ.

BMW SERIJE 4 COUPÉ.

 • 17" lakometalni kotači V-spoke stil 778
 • Pragovi vrata sa aluminijskim umetcima, prednji sa BMW oznakom
 • Attention Assist
 • Sportski kožni upravljač sa multifunkcijama
 • Premaz za zaštitu od topline/sunca
BMW serije 4 Coupé G22 2020 Osnovna oprema Sunset Orange metalik tročetvrtinski pogled sprijeda

M SPORT PAKET PRO.

 • M Shadowline visokog sjaja sa proširenim funkcijama
 • M stražnji spojler u crnoj visokog sjaja
 • M Sport kočnica sa kočionim čeljustima u crvenoj visokog sjaja
 • Sportske postavke zvuka u interijeru za SPORT i SPORT + načine vožnje
 • M pojasevi
BMW serije 4 Coupé G22 2020 M Sport paket pro Brooklyn Grey metalik tročetvrtinski pogled sprijeda
 • BMW SERIJE 4 COUPÉ.
 • M SPORT PAKET PRO.

ORIGINALNI BMW DODACI I BMW M PERFORMANCE DIJELOVI ZA BMW SERIJE 4 COUPÉ.

Dobar osjećaj, poznat osjećaj.

Uz sportski BMW serije 4 Coupé uživate u zadovoljstvu u vožnji kao standard. Originalni BMW dodaci postoje kako bi udovolji vašim posebnim željama. Nudimo širok izbor pojedinačnih dodataka i dodataka koji savršeno odgovaraju vašem BMW u serije 4 Coupé u kvaliteti, dizajnu i izvedbama, nudeći vam maksimalnu dodanu vrijednost - što god imate na umu. Visokokvalitetni dijelovi iz BMW M Performance dijelova naglašavaju dinamički karakter ovog upečatljivog sportskog kupea.
BMW držač skija i snowboarda, produljiv sa bočne strane BMW serije 4 Coupé G22 2020 izbliza

BMW držač za skije i snowboard, produljiv sa strane.

BMW nosač skija i snowboarda koji se može zaključati i koji se može produžiti sa strane osigurava sigurno držanje do pet pari skija ili snowboarda i olakšava utovar na višim vozila. Može se kombinirati s bilo kojim BMW krovnim nosačem.
BMW stražnji stalak za bicikle Pro 2.0 BMW serije 4 Coupé G22 2020 izbliza

Stražnji nosač za bicikle Pro 2.0

Stražnji stalak za bicikl BMW Pro 2.0 lagan je, ali stabilan i može podnijeti opterećenja do 60 kg. Izuzetno je jednostavan za korištenje i može prevoziti dva bicikla/e-bicikla (proširivo na tri bicikla). Njegova funkcija preklapanja omogućuje jednostavan pristup prtljažniku u bilo kojem trenutku.
BMW stanica za punjenje univerzalna bežična BMW serije 4 Coupé G22 2020 izbliza

BMW stanica za punjenje univerzalna bežična.

Bežično punjenje, bilo kad i bilo gdje: Zahvaljujući BMW univerzalnoj bežičnoj stanici za punjenje, pametni telefon može se udobno i učinkovito napuniti bez kabela u vozilu. Mobitel se sprema na stabilan i siguran način. Posebno pametno: Integrirana eksterna baterija energije može se ukloniti i omogućuje bežično punjenje izvan vozila.
M Performance prednji odbojnik, karbonska vlakna BMW serije 4 Coupé G22 2020 izbliza

M Performance prednji odbojnik, karbonska vlakna.

Dodaje snažnu pojavu: prednji donji dio odbojnika M Performance izrađen od ugljičnih vlakana naglašava muški izgled vozila na vrlo ekskluzivan način. Jedinstveni moto sport izgled za svakoga tko odbije napraviti kompromis.
M Performance detalji aerodinamike u crnoj boji visokog sjaja desni, lijevi BMW serije 4 Coupé G22 2020

M Performance detalji aerodinamike u crnoj boji visokog sjaja desni, lijevi.

Visokokvalitetni detalji aerodinamike za prednji odbojnik su napravljeni specijalno za vozilo u zračnom tunelu i omogućuju još sportskije upravljanje. Izrađeni su od poliuretana visoke čvrstoće i daju vozilu upečatljiv trkaći automobil s crnim bojama visokog sjaja.
M Performance upravljač BMW serije 4 Coupé G22 2020 izbliza

M Performance upravljač.

Čvrsti argumenti: zahvaljujući području hvata od Alcantare, M Performance upravljač pruža odličan osjećaj i lakoću držanja – za sportski osjećaj upravljanja. Njegov prepoznatljiv dizajn i središnja traka izrađena od crvene kože naglašavaju njegov motorsport karakter.

TEHNIČKI PODACI BMW SERIJE 4 COUPÉ.

BMW 430i Coupé.

Snaga motora u kW (KS) pri 1/min:

180 (245)/4,500-6,500

Ubrzanje 0-100 km/h u s:

5.9

Potrošnja goriva, kombinirana, u l/100 km:

7.4-6.6

Emisija CO2, kombinirana, u g/km:

168-149

BMW serije 4 Coupé (G22), tehnički podaci

CIJENE, FINANCIRANJE I LEASING BMW SERIJE 4 COUPÉ.

BMW serije 4 Coupé (G22), Artic Race Blue metalik, stražnji pogled sa osobom

BMW FINANCIAL SERVICES ZA BMW SERIJE 4 COUPÉ.

Vozite ga brzo i fleksibilno s financijskim proizvodima po mjeri iz BMW Financial Services. Bez obzira radi li se o financiranju ili leasingu – svaka od naših ponuda je individualno prilagođena vašim potrebama i željama. Saznajte više o atraktivnim financijskim rješenjima ili pravoj ponudi leasinga za vaš novi BMW serije 4 Coupé.

BMW USLUGE.

USLUGE I PODRŠKA BMW SERIJE 4 COUPÉ.

BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

#whateverhappens: Svestrano bezbrižno putovanje za električna vozila: ovaj paket nudi vam 100% transparentnost i praktičnu jednostavnost planiranja. Sami odabirete rok od 4 ili 6 godina - ili rok od 3 godine putem leasinga. Sadržaj servisnog paketa:
 • Servis provjere vozila
 • Servis mikrofiltera
 • Servis kočne tekućine
Saznajte više o BMW Service Inclusive
BMW Teleservices

BMW Teleservices.

S inovativnim Teleservices BMW ConnectedDrive vaš BMW pomaže vam da ostanete hladne glave: kada je potrebno održavanje ili u slučaju kvara, vašem željenom BMW servisnom partneru pruža sve relevantne podatke o vozilu. Vaš servisni partner će vas zatim kontaktirati kako biste dogovorili termin sastanka. Dakle, možete se osloniti na brzu i jednostavnu uslugu i ne morate o svemu razmišljati sami. Jedini uvjet: registrirali ste svoje vozilo putem interneta na portalu BMW ConnectedDrive i odabrali ste servisnog partnera. Otkrijte kako BMW Teleservices može učiniti vaš život ugodnijim.
Saznajte više o BMW Teleservices
BMW Roadside Assistance

BMW Roadside Assistance.

Besplatna usluga BMW Roadside Assistance dostupna je svim BMW vozačima svakodnevno, 365 dana u godini. Jedan poziv – i naši stručnjaci vam stoje na usluzi, putem telefona ili ako je potrebno, na licu mjesta.
Saznajte više o BMW Roadside Assistance
BMW zaposlenik savjetuje kupca

ŽELITE LI OSOBNI SAVJET?

Ako imate bilo kakvih pitanja, trebate dodatne informacije ili želite posebne ponude za BMW serije 4 Coupé, kontaktirajte BMW-ovog partnera u vašoj blizini. Naše stručno servisno osoblje rado će vam dati individualni savjet telefonom ili na licu mjesta.

POTROŠNJA GORIVA I EMISIJE CO2.

BMW M440i xDrive Coupé:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 8.5–8.0
Emisija CO2 u g/km (kombinirana): 194-181

 

Službeni podaci o potrošnji goriva, emisiji CO2, potrošnji električne energije i električnom dometu određene su u skladu s propisanim postupkom mjerenja i u skladu su s izmjenama i dopunama Uredbe (EU) 715/2007. WLTP vrijednosti uzimaju u obzir bilo koju dodatnu opremu u slučaju dometa. Za vozila koja su tek homologirana od 01.01.2021, službene specifikacije postoje samo prema WLTP-u. Daljnje informacije o NEDC i WLTP mjernim metodama mogu se naći na www.bmw.de/wltp

Pročitajte više

Potrošnja goriva i emisije CO2.

 • BMW M440i xDrive Coupé:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 8,2-7,4
  Emisija CO2 u g/km (kombinirana): 186-170

  Službene brojke za potrošnju goriva, emisiju CO2, potrošnju električne energije i električni raspon određene su u skladu s propisanim postupkom mjerenja i u skladu su s izmjenama i dopunama Uredbe (EU) 715/2007. WLTP brojke uzimaju u obzir svu dodatnu opremu u slučaju raspona. Za vozila koja su tek homologirana od 01.01.2021, službene specifikacije postoje samo prema WLTP-u. Dodatne informacije o metodama mjerenja NEDC i WLTP mogu se pronaći na https://www.bmw.hr/wltp