BMW serije 4 Coupé G22 2020 Arctic Race Blue metalik

THE 4

BMW SERIJE 4 COUPÉ: PONUDE & USLUGE

Prilagođeni proizvodi originalne BMW opreme omogućuju vam da individualizirate svoj BMW serije 4 Coupé tako da savršeno odgovara vašim osobnim preferencijama, dok prepoznatljivi BMW M Performance dijelovi ističu dinamičnu stranu ovog fascinantnog coupéa. Atraktivna ponuda usluga BMW servisa jamči vam svestranu zaštitu u slučaju najgoreg, kao i za održavanje i održavanje - za beskrajne količine bezbrižnog užitka u vožnji u vašem BMW-u serije 4 Coupé.

Pročitajte više
THE 4 BMW SERIJE 4 COUPÉ: PONUDE & USLUGE

ORIGINALNI BMW DODACI ZA BMW SERIJE 4 COUPÉ.

Posebna oprema i mogućnosti dizajna za BMW serije 4 Coupé.

Uz sportski BMW serije 4 Coupé uživate u zadovoljstvu u vožnji kao standard. Originalni BMW dodaci postoje kako bi udovolji vašim posebnim željama. Nudimo širok izbor pojedinačnih dodataka i dodataka koji su po kvaliteti, dizajnu i izvedbi savršeno prikladni za vaš BMW serije 4 Coupé, nudeći vam maksimalnu dodanu vrijednost - što god imali na umu.
BMW držač skija i snowboarda, produljiv sa bočne strane BMW serije 4 Coupé G22 2020 izbliza

BMW držač za skije i snowboard, produljiv sa strane.

BMW nosač skija i snowboarda koji se može zaključati i koji se može produžiti sa strane osigurava sigurno držanje do pet pari skija ili snowboarda i olakšava utovar na višim vozila. Može se kombinirati s bilo kojim BMW krovnim nosačem, a sadrži i skijaške motke.
BMW krovni nosač bicikla BMW serije 4 Coupé G22 2020 izbliza

BMW krovni nosač bicikla.

BMW krovni nosač bicikla sigurno je rješenje za prijevoz za trkaće, touring i dječje bicikle, kao i za brdske bicikle do maksimalno 20 kg. Njegovi su upravljački elementi povoljno smješteni u visini krovnog nosača. Po potrebi se utovarna strana može prebaciti s desna na lijevo.
BMW stražnji stalak za bicikle Pro 2.0 BMW serije 4 Coupé G22 2020 izbliza

Stražnji nosač za bicikle Pro 2.0.

BMW stražnji stalak za bicikle Pro 2.0 lagan je, ali čvrst i može nositi do 60 kg. Izuzetno jednostavan za rukovanje, može prevoziti dva bicikla ili e-bicikle (može se proširiti za smještaj tri bicikla). Njegova funkcija naginjanja omogućuje lak pristup prtljažniku u bilo kojem trenutku.
BMW LED projektori za vrata BMW serije 4 Coupé G22 2020 izbliza

BMW LED projektori za vrata.

Novi BMW LED projektori za vrata s poboljšanom kvalitetom projiciranja i natprosječnim životnim vijekom čine ulazak i izlazak iz vozila jedinstvenim iskustvom. Oni se automatski aktiviraju kada se vrata otvore i osvjetljavaju ulazni prostor na potpuno individualan način projicirajući sliku na tlo pored vozila. Vozač može osobno odabrati projiciranu sliku pomoću zamjenjivih dijapozitiva i može birati između BMW logotipa i BMW M logotipa.
Visokokvalitetni 18" M Performance lakometalni kotači Double-spoke 796 M Jet Black mat, kotač bez gume, prednji BMW serije 4 Coupé G22 2020 izbliza

Visokokvalitetni 18" M Performance lakometalni kotači Double-spoke 796 M Jet Black mat, kotač bez gume, prednji.

Visokokvalitetni 18" M Performance lakometalni kotači Double-spoke 796 M su dizajnirani u Jet Black matu i sadrže M logotip u boji. Pojedinačni prednji kotač, veličina kotača 7,5J x 18, bez gume.
20" M Performance kovani kotači Cross-spoke 794 M su dizajnirani u Bicolor (Jet Black, sjajni), kotač bez gume, prednji BMW serije 4 Coupé G22 2020 izbliza

20" M Performance kovani kotači Cross-spoke 794 M su dizajnirani u Bicolor (Jet Black, sjajni), kotač bez gume, prednji.

Visokokvalitetni 20" M Performance kovani kotači Cross-spoke 794 M su dizajnirani u Bicolor Jet Black, sjajnoj i sadrže M logotip u boji. Pojedinačni prednji kotač, veličina kotača 8J x 20, bez gume.
20" M Performance kovani kotači Y-spoke stil 795 M su dizajnirani u Bicolor (Ferric Grey mat, sjajno glodani), kotač bez gume, prednji BMW serije 4 Coupé G22 2020 izbliza

20" M Performance kovani kotači Y-spoke stil 795 M su dizajnirani u Bicolor (Ferric Grey mat, sjajno glodani), kotač bez gume, prednji.

Visokokvalitetni 20" M Performance kovani kotači Y-spoke stil 795 M su dizajnirani u Bicolor Ferric Grey mat, sjajno glodani i sadrže M logotip i glodani M Performance natpis. Pojedinačni prednji kotač, veličina kotača 8J x 20, bez gume.
Prostirka za prtljažni prostor BMW-a serije 4 Coupé G22 2020 izbliza

Prostirka za prtljažni prostor BMW-a.

Izdržljiva, protuklizna, vodootporna podloga s podignutim obrubima sa svih strana i oblikovanim dizajnom štiti prtljažnik od prljavštine i vlage. Dizajniran u crnoj boji i opremljen visokokvalitetnim umetkom od nehrđajućeg čelika, ugrađena prostirka savršeno se uklapa u unutrašnjost prtljažnika.
BMW podna obloga prednja BMW serije 4 Coupé G22 2020

Podna obloga BMW-a sprijeda.

Pouzdana funkcionalnost u kombinaciji s atletskom elegancijom: protuklizna, vodootporna i izdržljiva podna obloga BMW s podignutim rubom u cijelosti štiti prednji prostor za noge od vlage i prljavštine. U crnoj boji s umetkom od nehrđajućeg čelika. Poseban 3D format koji savršeno pokazuje i izgled i stil.
BMW unutarnje ogledalo s integriranim otvaranjem garažnih vrata BMW serije 4 Coupé G22 2020 izbliza

BMW unutarnje ogledalo s integriranim otvaranjem garažnih vrata.

Ovo unutarnje ogledalo bez okvira s automatskom funkcijom protiv zasljepljivanja ujedno je i prilagodljivi univerzalni daljinski upravljač za garažna vrata i kapija. Zamjenjuje do tri daljinska upravljača i kompatibilan je s gotovo svim garažnim vratima i vanjskim vratima. Integriranim daljinskim upravljačima možete upravljati pomoću tri tipke na glavi središnjeg zrcala.
BMW stanica za punjenje univerzalna bežična BMW serije 4 Coupé G22 2020 izbliza

BMW stanica za punjenje univerzalna bežična.

Bežično punjenje, bilo kad i bilo gdje: Zahvaljujući BMW univerzalnoj bežičnoj stanici za punjenje, pametni telefon može se udobno i učinkovito napuniti bez kabela u vozilu. Mobitel se sprema na stabilan i siguran način. Posebno pametno: Integrirana eksterna baterija energije može se ukloniti i omogućuje bežično punjenje izvan vozila.

Otkrijte više BMW dodataka za BMW serije 4 Coupé po kategorijama.

BMW USLUGE BMW SERIJE 4 COUPÉ.

Servisne ponude i paketi za BMW serije 4 Coupé.

BMW M PERFORMANCE DIJELOVI ZA BMW SERIJE 4 COUPÉ.

Sportska oprema za BMW serije 4 Coupé.

BMW Coupé serije 4 nadahnjuje sportskošću i neovisnim dizajnerskim jezikom: visokokvalitetna dodatna oprema BMW M Performance dijelova naglašavaju dinamičan karakter ovog upečatljivog sportskog kupea.

M Performance dijelovi BMW serije 4 Coupé G22 2020 dodaci
M Performance prednji odbojnik, karbonska vlakna BMW serije 4 Coupé G22 2020 izbliza

M Performance prednji odbojnik, karbonska vlakna.

Budite snažan primjer: M Performance prednji odbojnik napravljen od karbonskih vlakana naglašava snažan izgled vozila na vrlo ekskluzivan način. Jedinstveni moto sport izgled za svakoga tko odbije napraviti kompromis.
M Performance detalji aerodinamike u crnoj boji visokog sjaja desni, lijevi BMW serije 4 Coupé G22 2020 izbliza

M Performance detalji aerodinamike u crnoj boji visokog sjaja desni, lijevi.

Čista moto sport atmosfera: visokokvalitetni M Performance detalji aerodinamike za prednji odbojnik su napravljeni specijalno za vozilo u zračnom tunelu i omogućuju još sportskije upravljanje. Izrađeni su od poliuretana visoke čvrstoće i daju vozilu upečatljiv trkaći automobil s crnim bojama visokog sjaja.
20" M Performance kovani kotači Y-spoke stil 795 M su dizajnirani u Jet Black mat, ljetni komplet kotača BMW serije 4 Coupé G22 2020 izbliza

20" M Performance kovani kotači Y-spoke stil 795 M su dizajnirani u Jet Black mat, ljetni komplet kotača.

Visokokvalitetni 20" M Performance kovani kotači Y-spoke stil 795 M su dizajnirani u Jet Black mat sa M logotipom u boji i glodanim M Performance natpisom. Komplet ljetnih kotača TPMS s run-flat gumama, veličine kotača 8J x 20 s gumama veličine 225/35 R20 90Y XL RSC sprijeda i 8,5J x 20 s gumama veličine 255/30 R20 92Y XL RSC straga.
M obloga ispušne cijevi u crnoj boji visokog sjaja, lijeva BMW serije 4 Coupé G22 2020 izbliza

M obloga ispušne cijevi u crnoj boji visokog sjaja, lijeva.

Detalji koji čine razliku: s karakterističnim izgledom 8 cilindara i ostalim značajnim dizajnerskim značajkama, obloga ispušne cijevi M čini stražnji dio vozila još sportskijim. Izrađen od visokokvalitetnog, crnog kromiranog nehrđajućeg čelika.
M Performance upravljač BMW serije 4 Coupé G22 2020 izbliza

M Performance upravljač.

Činjenice zahvata: Zahvaljujući svom području držanja obloženom alkantarom, M Performance upravljač pruža izvrstan osjećaj i prianjanje - za sportskiji osjećaj upravljanja. Njegov prepoznatljiv dizajn i središnja traka izrađena od crvene kože naglašavaju njegov stil automobilističkog sporta.

POTROŠNJA GORIVA I EMISIJE CO2.

BMW M440i xDrive Coupé:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 7.1–6.8
Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 163–155


Podaci o potrošnji goriva, emisijama CO2 i potrošnji energije utvrđeni su u skladu s propisanim mjernim postupkom VO (EU) 715/2007 u verziji koja je vrijedila u trenutku homologacije. Podaci se odnose na vozilo s osnovnom konfiguracijom u Njemačkoj, a prikazani raspon uzima u obzir dodatnu opremu i različite veličine kotača i guma dostupnih na odabranom modelu.


Daljnje informacije o službenoj potrošnji goriva i službenim specifičnim emisijama CO2 za nove putničke automobile mogu se naći u "Novim smjernicama o potrošnji goriva i emisijama CO2 za putnička vozila", koje su besplatno dostupne na svim prodajnim mjestima i kod DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Njemačka i na https://www.dat.de/co2


Vrijednosti se već temelje na novoj WLTP regulaciji i prevode se natrag u NEDC-ekvivalentne vrijednosti kako bi se osigurala usporedba između vozila. Za poreze na vozila ili druge trošarine koje se temelje (barem između ostalog) na emisijama CO2, CO2 vrijednosti mogu se razlikovati od ovdje navedenih vrijednosti.

Pročitajte više

Potrošnja goriva i emisije CO2.

 • BMW M440i xDrive Coupé:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 7.1–6.8
  Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 163–155

  Podaci o potrošnji goriva, emisijama CO2 i potrošnji energije utvrđeni su u skladu s propisanim mjernim postupkom VO (EU) 715/2007 u verziji koja je vrijedila u trenutku homologacije. Podaci se odnose na vozilo s osnovnom konfiguracijom u Njemačkoj, a prikazani raspon uzima u obzir dodatnu opremu i različite veličine kotača i guma dostupnih na odabranom modelu.

  Daljnje informacije o službenoj potrošnji goriva i službenim specifičnim emisijama CO2 za nove putničke automobile mogu se naći u "Novim smjernicama o potrošnji goriva i emisijama CO2 za putnička vozila", koje su besplatno dostupne na svim prodajnim mjestima i kod DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Njemačka i na https://www.dat.de/co2

  Vrijednosti se već temelje na novoj WLTP regulaciji i prevode se natrag u NEDC-ekvivalentne vrijednosti kako bi se osigurala usporedba između vozila. Za poreze na vozila ili druge trošarine koje se temelje (barem između ostalog) na emisijama CO2, CO2 vrijednosti mogu se razlikovati od ovdje navedenih vrijednosti.