BMW serije 4 Cabrio G23 2020 Sanremo Green metalik

THE 4

POTPUNO NOVI BMW SERIJE 4 CABRIO: FINANCIRANJE I LEASING.

Istražite ponude za financiranje i leasing iz BMW Financial Services, skrojene po mjeri. Informirajte se o detaljima i prednostima individualnih proizvoda i saznajte koji paket vam najbolje odgovara na putu prema vašem novom BMW-u serije 4 Cabrio.

Pročitajte više
THE 4POTPUNO NOVI BMW SERIJE 4 CABRIO: FINANCIRANJE I LEASING.

PROIZVODI ZA FINANCIRANJE I LEASING ZA BMW SERIJE 4 CABRIO U USPOREDBI.

BMW OSNOVNI KREDIT
BMW BALONSKI KREDIT
BMW SELECT
OPERATIVNI LEASING

SAZNAJTE VIŠE O ODABRANIM PROIZVODIMA IZ BMW FINANCIAL SERVICES.

BMW LEASING.

Želite li saznati više o BMW Leasingu? Jednostavno slijedite donju poveznicu kako biste dobili detaljne informacije o leasing ponudama i proizvodima iz BMW Financial Services.

BMW KREDIT.

Razmišljate li o financiranju vašeg novog BMW-a serije 4 Cabrio ili jednostavno želite više informacija o proizvodu? Slijedite donju poveznicu i saznajte više o atraktivnim ponudama i opcijama iz BMW Financial Services.

BMW OSIGURANJE.

Bez obzira radi li se o produljenju jamstva, osiguranju motora ili osiguranju zaštite plaćanja, BMW Financial Services vam nudi atraktivne proizvode osiguranja za vaš novi BMW M440i xDrive Cabrio.

Potrošnja goriva i emisija CO2 za BMW serije 4 Cabrio.

 • BMW 430i Cabrio:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 6,4–6,0
  Emisija CO2 u g/km (kombinirana): 147–138

  Podaci o potrošnji goriva, emisiji CO2 i potrošnji energije utvrđeni su u skladu s propisanim postupkom mjerenja VO (EU) 715/2007 u verziji koja je bila primjenjiva u trenutku homologacije tipa. Podaci se odnose na vozilo s osnovnom konfiguracijom u Njemačkoj, a prikazani raspon uključuje dodatnu opremu i različite veličine kotača i guma na odabranom modelu.

  Daljnje informacije o službenoj potrošnji goriva i službenim specifičnim emisijama CO2 za nova osobna vozila mogu se naći u 'Smjernicama o potrošnji goriva i putničkih vozila za nove putničke automobile', koje su besplatno dostupne na svim prodajnim mjestima i od DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Njemačka i na https://www.dat.de/co2

  Vrijednosti se već temelje na novoj WLTP regulativi i prevode se natrag u vrijednosti ekvivalentne NEDC kako bi se osigurala usporedba između vozila. Za poreze u vezi s vozilima ili druge dažbine koje se zasnivaju (barem između ostalog) na emisiji CO2, vrijednosti CO2 mogu se razlikovati od ovdje navedenih vrijednosti.