BMW serije 3 touring sprijeda, u vožnji.

NEUSPOREDIVO ZADOVOLJSTVO U VOŽNJI.

BMW serije 3 Touring.

NEUSPOREDIVO ZADOVOLJSTVO U VOŽNJI.BMW serije 3 Touring.

Zapremnina prtljažnog prostora u litrama

496

Beskontaktno otvaranje i zatvaranje prtljažnika

da

Međuosovinski razmak u cm

2,810

Stražnji naslon 40:20:40

serijski

Svojom neodoljivom kombinacijom sportskog dizajna, dinamike i izvanredne funkcionalnosti, BMW serije 3 Touring stvoren je da impresionira. Optimalna raspodjela težine, klasičan pogon na stražnje kotače i snažni, učinkoviti benzinski i dizelski motori s BMW-ovim tehnologijama EfficientDynamics jamče izvanrednu dinamiku i nisku potrošnju goriva. Inteligentan BMW-ov pogon na sve kotače xDrive u svakom trenutku omogućava najbolju trakciju. A opremom linija Sport, Luxury ili paketom M Sport svoj ćete BMW serije 3 Touring prilagoditi svojim potrebama i željama.

UPOZNAJTE BMW SERIJE 3 TOURING.

BMW serije 3 touring sprijeda, u vožnji.

Dizajn.

Jedinstvena kombinacija dinamike, elegancije i prilagodljivosti čini BMW serije 3 Touring najsportskijim vozilom u svojem segmentu. Sa značajkama tipičnima za BMW seriju 3 kojoj pripada, Touring je primjer tradicije dizajna marke BMW: dug poklopac motora, kotači postavljeni blizu prednjem i stražnjem kraju vozila, dug međuosovinski razmak te putnička kabina postavljena prema natrag. Zahvaljujući tim svojstvima BMW serije 3 Touring i dalje zadržava vodeće mjesto u segmentu.

Pročitajte više
Vozna dinamika i učinkovitost

Vozna dinamika i učinkovitost.

BMW serije 3 Touring dinamiku iskazuje na mnogo različitih načina. Opcijski prilagodljivi M ovjes ili promjenjivo sportsko upravljanje jamče vrhunske reakcije i omogućuju najbolja vozna obilježja čak i tijekom sportskije vožnje. Motori BMW TwinPower Turbo i opcijski osmerostupanjski mjenjač Steptronic Sport nude izvanredno zadovoljstvo u vožnji. Te i druge tehnologije iz palete BMW EfficientDynamics jamac su vrhunskih performansi, ali istodobno pomažu smanjivanju potrošnje goriva.
Pročitajte više
Praktičnost

Praktičnost.

Prtljažnik BMW-a serije 3 Touring savršeno je sposoban da se nosi sa svakim izazovom – od ručne prtljage do teških, krupnih predmeta. Čak i kad nasloni stražnjih sjedala nisu spušteni, dostupno je 495 litara prtljažnog prostora. Kad se naslon posve spusti, taj se prostor povećava na impresivnih 1500 litara. Sustav prevoženja dugih predmeta, dio serijske opreme, s naslonom za ruke na stražnjim sjedištima može se podijeliti u omjeru 40:20:40 i tako prilagoditi različitim potrebama jer se sjedišta i prtljažnik namještaju prema vašim potrebama. Srednje stražnje sjedalo i sjedalo iza suvozačeva mogu se preklopiti zasebno. Stražnje sjedalo s vozačeve strane obara se sa središnjim sjedalom. Tako se BMW serije 3 Touring može vrlo fleksibilno natovariti i istovariti. Dva putnika mogu se udobno voziti straga dok se u automobilu istodobno prevoze dugi predmeti (primjerice torba sa skijama i snowboardima). BMW serije 3 Touring također je jedino vozilo u svojem segmentu kojem se stražnje vjetrobransko staklo zasebno otvara, čime se prijevoz tereta uvelike olakšava.
Pročitajte više