SVE MOGUĆNOSTI. BEZ IZNIMKI.

Usluge i aplikacije BMW ConnectedDrive u BMW-u serije 3 Touring.

U BMW-u serije 3 Touring očekujete vrhunsku udobnost. Usluge i aplikacije iz palete BMW ConnectedDrive dodatno će pojačati osjećaj zadovoljstva u vožnji. Primjerice, vozilo možete pretvoriti u osobni pokretni ured. Također, sve što internet nudi izravno je dostupno u vašem BMW-u serije 3 Touring, pa vas, primjerice, nikad ne treba iznenaditi neočekivan zastoj u prometu. A ako se to ipak dogodi, automatski vam je dostupna brza pomoć.

Pročitajte više

USLUGE CONNECTEDDRIVE.

Opcijska oprema BMW ConnectedDrive temelj je funkcija BMW ConnectedDrive koje vozaču na putovanju nude mnoštvo informacijskih, zabavnih i uslužnih sadržaja.
Među njima je i BMW Online koji preko tražilice Google™ omogućava pristup aktualnim lokalnim informacijama poput vremenske prognoze i vijesti te uredskim funkcijama. U aplikacijskom izborniku usto se može sastaviti personalizirani skup usluga i funkcija poput praćenja internetskih kamera, informacija o cijeni goriva i parkiranju te putnih i hotelskih vodiča.
parking information, as well as travel and hotel guides. To također uključuje praktičan, siguran i neograničen pristup odabranim aplikacijama za pametne telefone. Opcijske usluge ConnectedDrive također omogućavaju pristup trgovini BMW ConnectedDrive u kojoj bilo kad i bilo gdje možete naručiti i obnoviti mnoštvo usluga i aplikacija po vlastitoj želji. Opcijske usluge ConnectedDrive nude sve to i još mnogo više te svako putovanje u BMW-u pretvaraju u pravi doživljaj.

Usluge ConnectedDrive.

 • Trgovina BMW ConnectedDrive

  U trgovini BMW ConnectedDrive u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu možete kupiti usluge i aplikacije za svaku potrebu. Usluge se mogu po volji odabrati i naručiti čak i poslije kupnje automobila. To omogućuje vlasnicima da izravno iz automobila iz palete usluga i aplikacija BMW ConnectedDrive odaberu ono što im se sviđa ili im je potrebno.
  Usluge i aplikacije dostupne u trgovini BMW ConnectedDrive posebno su osmišljene da zadovolje potrebe i želje vozača BMW automobila. Također se može odabrati trajanje pojedinih usluga, a to kupcima omogućuje da usluge naruče samo za određeno vrijeme, primjerice dok su na godišnjem odmoru.
  Trgovini BMW ConnectedDrive možete pristupiti izravno iz automobila, odnosno preko internetskog portala My BMW ConnectedDrive. Novonaručene usluge i aplikacije možete upotrijebiti ubrzo nakon preuzimanja. Trgovina BMW ConnectedDrive u svakom trenutku nudi sve potrebne informacije o raspoloživim uslugama i aplikacijama.

 • Aplikacije

  Aplikacije BMW ConnectedDrive platforma su za praktičnu uporabu nekih aplikacija pametnih telefona u BMW-ovim vozilima. U želji da svojim kupcima omogući uporabu što većeg broja aplikacija, BMW razvija vlastite, poput BMW ConnectedDrive i BMW M Laptimer, ali i blisko surađuje s partnerima poput Spotifya, Napstera, GoProa, Deezera i Audiblea kako bi se njihove aplikacije mogle sigurno upotrebljavati u automobilu.
  Kompatibilan pametni telefon samo umetnite u odgovarajući adapter (ako je ugrađen) ili ga spojite USB kabelom. Zvuk se čuje preko audiosustava vozila. Svim se funkcijama aplikacije nakon toga može jednostavno upravljati iDrive Controllerom. Zahvaljujući bliskoj suradnji BMW-a i brojnih dobavljača, paleta aplikacija za uporabu u automobilu stalno se širi.

INTELIGENTAN POZIV U NUŽDI.

Inteligentan poziv u nuždi

INTELIGENTAN POZIV U NUŽDI.

Inteligentan poziv u nuždi danju i noću omogućava brzu, ciljanu pomoć te podršku osposobljenog osoblja − na vašem jeziku čak i kad se nalazite u inozemstvu. Dogodi li se ozbiljna nesreća s, primjerice, uključivanjem zračnih jastuka i zatezača sigurnosnih pojasova, vozilo automatski upućuje poziv u nuždi. Preko ugrađene SIM kartice u automobilu, tj. neovisno od privatnog mobitela, u BMW-ov pozivni centar šalju se važni podaci poput točnog položaja vozila, ozbiljnosti nesreće i mogućeg rizika od ozljeđivanja. BMW-ov pozivni centar o tome obavještava najbliži centar za koordinaciju spašavanja i preko telefona nudi pomoć dok na mjesto nesreće ne stignu spasilačke službe. Ako je, primjerice, pomoć potrebna drugim sudionicima u prometu, poziv u nuždi može se aktivirati ručno.

UREDSKE FUNKCIJE.

BMW ConnectedDrive donosi ured u vaš BMW. Opustite se i organizirajte posao u svojem vozilu. Sustav BMW ConnectedDrive omogućava primanje, čitanje i odgovaranje na e-poštu.

BMW Online Office i diktiranje poruka.

 • BMW Online Office

  S funkcijom BMW Online Office bolje iskoristite vrijeme provedeno u automobilu: funkcija omogućuje primanje, čitanje i odgovaranje na e-poštu tijekom vožnje. Uz opsežne mogućnosti uređivanja i slanja e-pošte s kontrolnog zaslona, poruke se mogu čitati s pomoću funkcije pretvaranja teksta u govor te diktirati rabeći glasovno prepoznavanje.
  Preko korisničkog portala “My BMW ConnectedDrive” poštanski sandučić s postojećom adresom e-pošte lako je u samo nekoliko koraka konfigurirati s bilo kojega osobnog računala. Neki pružatelji usluga mogu se konfigurirati za poruke koje stižu u sandučić BMW Online Office. Ako kod pružatelja usluga imate nekoliko računa e-pošte, svi će biti prikazani u izborniku. Nakon konfiguriranja sve će poruke e-pošte bez odgode ili preusmjeravanja izravno stizati u vozilo.

 • Diktiranje poruka

  Uz navigacijski sustav Professional, Bluetooth vezu i usluge BMW ConnectedDrive, telefon više ne morate uzimate u ruku. Sve poruke možete diktirati, odnosno unijeti glasom.
  Funkcija diktiranja poruka pretvara govor u tekst koji možete poslati e-poštom ili SMS porukom. Funkciju diktiranja preko BMW aplikacija također možete iskoristiti za pisanje postova na Facebooku i Twitteru. Diktiranje je raspoloživo bez naplate prvih 60 dana uporabe, a poslije toga valja otvoriti račun kod tvrtke Nuance®.
  Više informacija o Bluetooth kompatibilnosti mobitela i drugih mobilnih uređaja naći ćete na internetskoj adresi:

PROMETNE INFORMACIJE.

Prometne informacije u stvarnom vremenu, Real Time Traffic Information (RTTI), u svakom trenutku nude najnovije informacije o stanju u prometu. Kako bi vozač bio najbolje informiran, vozilu se praktično u stvarnom vremenu šalju detalji o mjestu i trajanju zastoja, prometu na autocestama, sporednim cestama i mnogim gradskim ulicama. Inteligentni savjeti pomažu vozaču da do odredišta stigne što brže i uz što manju potrošnju goriva. Podaci o prometu crpe se iz izvora poput profila kretanja u mobilnoj telefonskoj mreži, GPS podataka flotnih vozila, mobitelskih aplikacija i policijskih izvješća, a sustav u obzir uzima i prometne tokove, primjerice tijekom najvećih gužvi.
Prometne informacije prikazane su vrlo jasno, s cestama označenim zelenom, žutom, narančastom i crvenom bojom.

Prometne informacije.

USLUGE CONCIERGE.

Svatko tko je htio znati kako je imati osobnog batlera sad ima priliku uživati u vrlo posebnoj usluzi Concierge iz palete BMW ConnectedDrive. Na pritisak gumba vozač dolazi u kontakt s agentom BMW-ova pozivnog centra koji mu je na putu dostupan u ulozi "osobnog pomoćnika".
Bez obzira na to traži li određeni restoran, najbliži bankomat ili otvorenu ljekarnu, agent BMW-ova pozivnog centra tu je da pomogne i izravno navigacijskom sustavu pošalje točnu adresu. Usluge Concierge neovisne su o vozačevu mobitelu te su u zemlji i inozemstvu na raspolaganju bez dodatne naknade cijeli dan i noć, sedam dana u tjednu.

Usluge Concierge.

UMREŽENA ZABAVA.

Odgovarajuća glazba za svaku situaciju, cestu i raspoloženje. Umrežena zabava nudi izravan i neograničen pristup milijunima glazbenih brojeva u BMW-u serije 3 – bez potrebe za uključivanjem drugih uređaja, primjerice pametnih telefona. Na raspolaganju je mnogo glazbe za svačiji ukus. Čim se u automobilu odsvira neki glazbeni broj, automatski se zapisuje na tvrdi disk vozila, pa je užitak zajamčen bez ikakvih prekida.
Ponuda internetske zabave omogućava da kod nekog od BMW-ovih glazbenih partnera poput Napstera otvorite račun koji se bez dodatne naknade može koristiti u šest europskih zemalja: Njemačkoj, Francuskoj, Velikoj Britaniji, Italiji, Španjolskoj i Nizozemskoj.

Umrežena zabava.

DALJINSKE USLUGE.

Daljinskim uslugama i besplatnom aplikacijom My BMW Remote App (raspoloživim u trgovinama Apple App Store i Google Play) može se preko interneta upravljati različitim funkcijama vozila, primjerice zaključavanjem i otključavanjem vrata. Usto, ako je u vozilo ugrađen navigacijski sustav, odredište putovanja u njega možete izravno prenijeti iz tražilice Google™. Sustav također omogućuje prikaz lokacije vozila. Kako biste upotrijebili tu funkciju na korisničkom portalu "My BMW ConnectedDrive" na internetskoj adresi www.bmw-connecteddrive.com aktivirajte daljinske usluge.

Daljinske usluge.

INTERNET.

Opcijska oprema za pristup internetu omogućava prikaz na kontrolnom zaslonu velike razlučivosti BMW-a serije 3. Vozač se preko mobilne mreže može služiti internetom baš kao s kućnog računala. Internetske se adrese (URL) radi bržeg pristupa jednostavno i praktično unose iDrive Controllerom ili s postojećih popisa.
Budući da podatke možete slati i primati neograničeno, u svojoj se zemlji (u inozemstvu nema roaminga) internetom koristite izravno iz automobila. Internetske stranice prikazuju se na kontrolnom zaslonu. S opcijskim paketom opreme za zabavu na stražnjim sjedalima Professional, putnici straga internetom se mogu služiti preko ravnih ekrana ugrađenih u naslone prednjih sjedala.