NENADMAŠAN SPORTSKI DUH UZ SAVRŠEN OSJEĆAJ UGODE.

Udobnost i sigurnost BMW-a serije 3 limuzina.

BMW serije 3 ima sve što je potrebno da se ugodno smjestite i opustite. Prostrana unutrašnjost s mnogo mogućnosti za pohranu svako putovanje pretvara u doživljaj vrhunske udobnosti. Prilagodivi prtljažnik izvanredno je praktičan, a domišljata zaštita putnika jamči spokoj na svakom mjestu u kabini vozila.

Read more
Beskontaktno otvaranje prtljažnika

BESKONTAKTNO OTVARANJE PRTLJAŽNIKA.

Vraćate se iz kupnje, stojite kraj svog automobila s rukama prepunim stvari koje želite odložiti u prtljažnik i posljednje što tad želite je u džepu ili torbici tražiti ključ automobila. Zahvaljujući inovativnom sustavu udobnog pristupa s beskontaktnim otvaranjem prtljažnika, to više nije potrebno: senzori zamjećuju brzo pomicanje stopala ispod stražnjeg branika i automatski otključavaju poklopac prtljažnika.
Prtljažnik se otključava i automatski otvara. Senzori ugrađeni na različitim visinama stražnjeg branika registriraju pokret stopala i otvaraju prtljažnik, pa to inovativno obilježje uvelike olakšava utovar prtljažnika. Prtljažnik se otvara samo kad sustav prepozna ključ vlasnika vozila.

KONCEPT POHRANE.

Bez obzira na to je li riječ o mobitelu, napicima ili malim komadima prtljage – BMW serije 3 limuzina ima dovoljno mjesta za pohranu svega što nosite sa sobom. U središnjoj konzoli držač je za dvije čaše, a njegov roletni poklopac, kad ga se zatvori, služi kao dodatna površina za odlaganje sitnica. U pretincu u vratima dovoljno je mjesta za boce obujma do jedne litre.
Opcijski paket za pohranu nudi dodatne mogućnosti spremanja stvari. S vozačeve strane instrumentne ploče smješten je zatvoreni pretinac, sa stražnje strane naslona prednjih sjedišta nalaze se mreže i dvije kukice za torbe. U prtljažniku su i mreže za lakšu pohranu s vrpcom za učvršćivanje, praktičnu mrežicu na podnici prtljažnika, pretinac za odlaganje ispod prtljažnika i strujni priključak od 12 volta straga.

PRAKTIČNOST.

Prtljažnik BMW-a serije 3 limuzina obujma 370 litara dovoljno je velik da zadovolji sve svakidašnje potrebe. Opcijski sustav prevoženja dugih predmeta s naslonom za ruke na stražnjim sjedištima može se podijeliti u omjeru 40:20:40 i tako prilagoditi različitim potrebama jer se sjedišta i prtljažnik namještaju prema vašim potrebama. Srednje stražnje sjedalo i sjedalo iza suvozačeva mogu se preklopiti zasebno. Stražnje sjedalo s vozačeve strane obara se sa središnjim sjedalom. Tako se BMW serije 3 limuzina može vrlo fleksibilno natovariti i istovariti. Dva putnika mogu se udobno voziti straga dok se u automobilu istodobno prevoze dugi predmeti (primjerice torba sa skijama i snowboardima).

PASIVNA SIGURNOST.

PASIVNA SIGURNOST

PASIVNA SIGURNOST.

Svi BMW-ovi automobili opremljeni su nizom sigurnosnih mjera namijenjenih smanjivanju opasnosti pri nesrećama na najmanju mjeru – koji usto nude dobar osjećaj da ste uvijek u sigurnim rukama. Vrlo čvrsta konstrukcija putničke kabine i inteligentna uporaba ultračvrstih višefaznih čelika jamči najveću moguću krutost sigurnosne putničke ćelije uz istodobno zadržavanje težine na minimumu.
Sile sudara usmjeravaju se od putničke ćelije na druge dijelove automobilske karoserije, primjerice podvozje, bočne potpornje, pregradu motornog prostora i krove, a usto ih apsorbiraju zone deformacije na prednjem i stražnjem dijelu vozila. Kod bočnog udarca putnike štite ojačane konstrukcije B-stupa, pragova te vrlo čvrste zaštite u vratima, baš kao i stabilna prečka sjedala.
Na prednjem dijelu vozila mnogo je značajki namijenjenih zaštiti pješaka. Između branika i karoserije ugrađen je amortizer koji smanjuje rizik od ozljeda u slučaju da branik udari o noge pješaka. Poklopac motora opremljen je deformacijskim elementima koji apsorbiraju sile udarca i stvaraju područje gužvanja.