LJUBAV PREMA VELIKOM GRADU.

BMW serije 2 Gran Tourer.

LJUBAV PREMA VELIKOM GRADU.

BMW serije 2 Gran Tourer.

LJUBAV PREMA VELIKOM GRADU.BMW serije 2 Gran Tourer.

Snaga motora u kW (PS) pri 1/min (220d xDrive)

140 (190)/4.000

Kombinirana potrošnja u l/100 km (220d xDrive)

4,9–4,6(3)

Kombinirane emisije CO2 u g/km (220d xDrive)

129–128(3)

Kapacitet prtljažnika

645 do 1.905 litara

Izvucite maksimum iz života u gradu: uz BMW serije 2 Gran Tourer. On nudi puno i može prenijeti još više. To je velika prednost posebno u gradu. Upravlja užurbanim situacijama razigranom smirenošću - mlad, samopouzdan i uživa u životu. Ipak, uvijek pruža iznimno sportske performanse, zahvaljujući moćnim BMW TwinPower Turbo motorima s 3 ili 4 cilindra. Za zadovoljstvo u vožnji koje traje do granica grada i van njih.

BMW 220d xDrive Gran Tourer(3):
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 4,9–4,6
Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 129–128

GLAVNA PRIČA U GRADU.

Pravi kozmopolit: BMW serije 2 Gran Tourer - dinamičan i samouvjeren, svestran i moderan. Ceste postaju njegovi bulevari, koje osvaja sportskom smirenošću. Ovaj učinak stvaraju karizmatski prednji kraj s velikom maskom i ulazima za zrak bez granica uz dugi međuosovinski razmak i kratke prepuste. U kombinaciji s velikim vratima, povišena krovna linija obećava prostor i udobnost. Vozilo s opuštenim autoritetom o kojem se priča na prvi pogled.

“Zadovoljstvo u vožnji u potpuno novom obliku!”
Dr. Ian Robertson, veleposlanik BMW grupe za Veliku Britaniju i bivši član uprave, BMW AG.

SAVRŠENO ZAMIŠLJEN.

Bilo sa skupinom od sedam ljudi na razgledavanje ili na odmor s kuhinjskim sudoperom - BMW serije 2 Gran Tourer idealan je za svaku avanturu. S puno praktičnih mogućnosti postavljanja i promjenjivog drugog reda sjedala, pruža punu fleksibilnost od naprijed prema natrag i do 1.905 litara prostora za prtljagu. Posebno praktično za obitelji: zahvaljujući opcijskom trećem redu sjedala, sedam sjedala je dostupno kada je potrebno. BMW serije 2 Gran Tourer - više prostora za vaš život.

BUDITE POVEZANI.

Na putu kroz grad - a cijeli svijet je s vama. Gdje god išli ili kakve god planove imali, BMW ConnectedDrive vam je na usluzi s korisnim digitalnim uslugama i sustavima pomoći vozaču usluge BMW Personal CoPilot. Osiguravamo da imate sve te važne stvari i da stignete na odredište sigurno i opušteno.

Read more

Tragač za lokacijama u automobilu.

Usluga Concierge spaja vozača sa zaposlenikom BMW-ovog pozivnog centra pritiskom na tipku. Zaposlenik može pronaći određeni restoran, najbliži bankomat ili dežurnu ljekarnu i poslati podatke o adresi izravno u BMW-ov navigacijski sustav automobila.
Read more

Ništa nije bolje od dobre povezanosti.

Telefonija s bežičnim napajanjem uključuje bežični punjač. Krovni antenski priključak poboljšava mobilni prijem. Dva mobilna telefona i audio player mogu se simultano povezati preko Bluetootha. Također su uključeni: Bluetooth Office i tehnički kapacitet za WiFi hotspot.
Read more

Oči na cesti, svi detalji u vidokrugu.

BMW Head-Up zaslon u boji projicira sve relevantne informacije o vožnji na ploču u vozačkom vidnom polju, čime vozač može ostati usredotočen na cestu. Zaslon, između ostalog, prikazuje trenutnu brzinu, upute iz navigacijskog sustava, info o ograničenju brzine uključujući zabranu pretjecanja i popise telefona i zabave.
Read more

Sve na sigurnoj udaljenosti.

Oprema Driving Assistant Plus pruža jasno poboljšanje sigurnosti i udobnosti. Ona uključuje kontrolu prilaza i upozorenje na pješake uz laganu funkciju kočenja u gradu, Upozorenje napuštanja trake, Pomoć za duga svjetla, Info o ograničenju brzine, Tempomat za kameru s funkcijom Stop & Go i Pomoć za zastoj u prometu.
Read more

Pravodoban pokret. Točan dolazak.

BMW Connected će vas obavijestiti o izračunatom vremenu polaska putem kompatibilnog pametnog telefona ili pametnog sata kako bi se osiguralo da na vrijeme stignete na sljedeće odredište. Sustav računa predloženo vrijeme odlaska na temelju podataka o prometu u realnom vremenu.
Read more

Vodi vas do ulaznih vrata.

Stignite na vaše dogovore opušteno i na vrijeme: nema problema zahvaljujući funkciji "Navigacija od vrata do vrata" aplikacije BMW Connected. Po dolasku na odredište, možete koristiti svoj pametni telefon ili povezani pametni sat koji će vas voditi od parkiranog automobila do konačnog odredišta pješice.
Read more

Sloboda koja vam savršeno odgovara.

Nastavite raditi zahvaljujući najsuvremenijoj povezanosti s opcijom BMW ConnectedDrive, ostanite u kontaktu sa svime što vam je važno - za još udobnije putovanje. Istražite sami.
Read more

PUTUJTE S TOKOM.

PUTUJTE S TOKOM.

Kroz grad, na selo, preko autoceste - U BMW-u serije 2 Gran Tourer svaki put postaje omiljena ruta. Prvo, to je zbog njegovih izuzetno učinkovitih benzinskih i dizelskih motora visokih okretaja. Drugo, dugačak međuosovinski razmak i kratki prepusti omogućuju optimalnu okretnost. Zajedno s kontrolom iskustva vožnje, prilagodljivim ovjesom i brojnim aerodinamičnim karakteristikama, rezultat je precizan i poletan način vožnje koji svako putovanje pretvara u cilj.

Pročitajte više

OD CENTRA GRADA DO NIZBRDICE.

Od posebno ekonomičnog trocilindarskog dizelskog motora do četverocilindarskog benzinskog motora s karakterom visokih okretaja i impresivnog okretnog momenta. BMW serije 2 Gran Tourer pruža pravi motor za svaki zahtjev. Zajedničko svim motorima je BMW TwinPower Turbo tehnologija, kao i sustavna optimizacija u smislu učinkovitosti i vozne dinamike. Opremljen inteligentnim sustavom pogona na sva četiri kotača xDrive ili mjenjačem s dvostrukom spojkom sa 7 stupnjeva prijenosa i njegovim sportskim ugađanjem, BMW serije 2 Gran Tourer postaje precizni i svestrani pratitelj, s najboljim karakteristikama vožnje - uvijek spreman za istraživanje novih staza.

ONO ŠTO SVI ŽELE: ONO NEŠTO.

Baš onako kako to želite - zahvaljujući velikom izboru dodataka za BMW serije 2 Gran Tourer. Od praktične opreme za unutrašnjost i elegantnih dodataka do rješenja za prtljagu koja štede prostor. Vaš je izbor: Personalizirati BMW serije 2 Gran Tourer kako bi odgovarao vašim potrebama i ukusu - i otkrili novi svijet mogućnosti.

Potrošnja goriva i emisije CO2.

  • Vrijednosti potrošnje goriva, emisije CO2 i potrošnje energije određene su prema europskoj Uredbi (EC) 715/2007 u verziji koja se primjenjuje u trenutku odobrenja tipa. Brojke se odnose na vozilo s osnovnom konfiguracijom u Njemačkoj, a prikazani raspon razmatra opcijsku opremu i različite veličine kotača i guma dostupne na odabranom modelu.


    (1) Vrijednosti su primjenjive do 15. travnja 2018. godine. Provjerite dostupnost za svoj BMW.


    Vrijednosti vozila označene s (3) već se temelje na novom WLTP propisu i prevedene su natrag u NEDC-ekvivalentne vrijednosti kako bi se osigurala usporedba vozila. [S obzirom na ta vozila, za poreze vezane uz vozila ili druge obveze temeljene (barem između ostalog) na emisiji CO2, vrijednosti CO2 mogu se razlikovati od ovdje navedenih vrijednosti.]


    Specifikacije učinkovitosti CO2 određene su u skladu s Direktivom 1999/94/EK i Europskom Uredbom u svojoj trenutnoj verziji koja se primjenjuje. Prikazane vrijednosti temelje se na potrošnji goriva, vrijednosti CO2 i potrošnji energije prema NEDC ciklusu za klasifikaciju.


    Dodatne informacije o službenoj potrošnji goriva i specifičnoj emisiji CO2 novih osobnih automobila mogu se izvući iz "priručnika o potrošnji goriva, emisiji CO2 i potrošnji energije novih osobnih automobila" koji je dostupan na svim prodajnim mjestima i na https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.