LJUBAV PREMA VELIKOM GRADU.

BMW serije 2 Gran Tourer.

LJUBAV PREMA VELIKOM GRADU.BMW serije 2 Gran Tourer.

Snaga motora u kW (PS) pro 1/min (220d xDrive3)

140 (190)/4.000

Kombinirana potrošnja u l/100 km (220d xDrive3)

4,9–4,6

Kombinirane emisije CO2 u g/km (220d xDrive(3))

129–128

Kapacitet prtljažnika

645 do 1.905 litara

Izvucite maksimum iz života u gradu: uz BMW serije 2 Gran Tourer. On nudi puno i može prenijeti još više. To je velika prednost posebno u gradu. Upravlja užurbanim situacijama razigranom smirenošću - mlad, samopouzdan i uživa u životu. Ipak, uvijek pruža iznimno sportske performanse, zahvaljujući moćnim BMW TwinPower Turbo motorima s 3 ili 4 cilindra. Za zadovoljstvo u vožnji koje traje do granica grada i van njih.

BMW 220d xDrive Gran Tourer(3):
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 4,9–4,6
Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 129–128

GLAVNA PRIČA U GRADU.

Pravi kozmopolit: BMW serije 2 Gran Tourer - dinamičan i samouvjeren, svestran i moderan. Ceste postaju njegovi bulevari, koje osvaja sportskom smirenošću. Ovaj učinak stvaraju karizmatski prednji kraj s velikom maskom i ulazima za zrak bez granica uz dugi međuosovinski razmak i kratke prepuste. U kombinaciji s velikim vratima, povišena krovna linija obećava prostor i udobnost. Vozilo s opuštenim autoritetom o kojem se priča na prvi pogled.

“Zadovoljstvo u vožnji u potpuno novom obliku!”
Dr. Ian Robertson, veleposlanik BMW grupe za Veliku Britaniju i bivši član uprave, BMW AG.

SAVRŠENO ZAMIŠLJEN.

Bilo sa skupinom od sedam ljudi na razgledavanje ili na odmor s kuhinjskim sudoperom - BMW serije 2 Gran Tourer idealan je za svaku avanturu. S puno praktičnih mogućnosti postavljanja i promjenjivog drugog reda sjedala, pruža punu fleksibilnost od naprijed prema natrag i do 1.905 litara prostora za prtljagu. Posebno praktično za obitelji: zahvaljujući opcijskom trećem redu sjedala, sedam sjedala je dostupno kada je potrebno. BMW serije 2 Gran Tourer - više prostora za vaš život.

BUDITE POVEZANI.

Na putu kroz grad - a cijeli svijet je s vama. Gdje god išli ili kakve god planove imali, BMW ConnectedDrive vam je na usluzi s korisnim digitalnim uslugama i sustavima pomoći vozaču usluge BMW Personal CoPilot. Osiguravamo da imate sve te važne stvari i da stignete na odredište sigurno i opušteno.

Pročitajte više

Tragač za lokacijama u automobilu.

Hoće li biti sutra sunčano u Rimu? Kada je moj let i gdje je najbolji restoran u gradu? Concierge usluge pružaju vam pomoć prilikom putovanja i mogu vam odgovoriti na bilo kakav zahtjev dodirom na tipku - individualno, osobno i brzo. Gdje god da jeste, što god vam treba.
Usluga se koristi u trajanju od tri godine.

Pročitajte više

Ništa nije bolje od dobre povezanosti.

Telefonija s bežičnim punjenjem uključuje bežični punjač i dodatan USB priključak. Krovni antenski priključak poboljšava mobilni prijem. Dva mobilna telefona i audio player mogu se simultano povezati preko Bluetootha. Također su uključeni: Bluetooth Office i tehnički kapacitet za WiFi hotspot.

Pročitajte više

Oči na cesti, svi detalji u vidokrugu.

BMW Head-Up zaslon u boji projicira sve relevantne informacije o vožnji na ploču u vozačkom vidnom polju, čime vozač može ostati usredotočen na cestu. Zaslon, između ostalog, prikazuje trenutnu brzinu, upute iz navigacijskog sustava, info o ograničenju brzine uključujući zabranu pretjecanja i popise telefona i zabave.
Pročitajte više

Sve na sigurnoj udaljenosti.

Oprema Driving Assistant Plus pruža jasno poboljšanje sigurnosti i udobnosti. Ona uključuje kontrolu prilaza i upozorenje na pješake uz laganu funkciju kočenja u gradu, Upozorenje napuštanja trake, Pomoć za duga svjetla, Info o ograničenju brzine, Tempomat za kameru s funkcijom Stop & Go i Pomoć za zastoj u prometu.
Pročitajte više

Pravodoban pokret. Točan dolazak.

Uvijek dođite na vrijeme na vašu sljedeću obvezu. Obavijest "vremena za polazak" na aplikaciji BMW Connected unaprijed vas podsjeća kada treba krenuti, komunicirajući s vašim pametnim telefonom ili pametnim satom. Podaci o prometu u stvarnom vremenu pomažu vam da izračunate optimalno vrijeme polaska kako biste osigurali da na vrijeme stignete na vaše odredište.

Pročitajte više

Vodi vas do ulaznih vrata.

Stignite na vrijeme i opušteni. Navigate Door to Door dovodi vas do krajnje kraće udaljenosti od vašeg automobila do odredišta i natrag. Primajte brzi pristup pješačkoj navigacijskoj usluzi na vašem pametnom telefonu uz podršku informacija s vašeg Connected Onboard zaslona i push obavijesti iz BMW Connected aplikacije.

Pročitajte više

Sloboda koja vam savršeno odgovara.

Nastavite raditi zahvaljujući najsuvremenijoj povezanosti s opcijom BMW ConnectedDrive, ostanite u kontaktu sa svime što vam je važno - za još udobnije putovanje. Istražite sami.
Pročitajte više

PUTUJTE S TOKOM.

PUTUJTE S TOKOM.

Kroz grad, na selo, preko autoceste - U BMW-u serije 2 Gran Tourer svaki put postaje omiljena ruta. Prvo, to je zbog njegovih izuzetno učinkovitih benzinskih i dizelskih motora visokih okretaja. Drugo, dugačak međuosovinski razmak i kratki prepusti omogućuju optimalnu okretnost. Zajedno s kontrolom iskustva vožnje, prilagodljivim ovjesom i brojnim aerodinamičnim karakteristikama, rezultat je precizan i poletan način vožnje koji svako putovanje pretvara u cilj.

Pročitajte više

OD CENTRA GRADA DO NIZBRDICE.

Od posebno ekonomičnog trocilindarskog dizelskog motora do četverocilindarskog benzinskog motora s karakterom visokih okretaja i impresivnog okretnog momenta. BMW serije 2 Gran Tourer pruža pravi motor za svaki zahtjev. Zajedničko svim motorima je BMW TwinPower Turbo tehnologija, kao i sustavna optimizacija u smislu učinkovitosti i vozne dinamike. Opremljen inteligentnim sustavom pogona na sva četiri kotača xDrive ili mjenjačem s dvostrukom spojkom sa 7 stupnjeva prijenosa i njegovim sportskim ugađanjem, BMW serije 2 Gran Tourer postaje precizni i svestrani pratitelj, s najboljim karakteristikama vožnje - uvijek spreman za istraživanje novih staza.

ONO ŠTO SVI ŽELE: ONO NEŠTO.

Baš onako kako to želite - zahvaljujući velikom izboru dodataka za BMW serije 2 Gran Tourer. Od praktične opreme za unutrašnjost i elegantnih dodataka do rješenja za prtljagu koja štede prostor. Vaš je izbor: Personalizirati BMW serije 2 Gran Tourer kako bi odgovarao vašim potrebama i ukusu - i otkrili novi svijet mogućnosti.

Potrošnja goriva i emisije CO2.

  • Vrijednosti potrošnje goriva, emisije CO2 i potrošnje energije određene su prema europskoj Uredbi (EC) 715/2007 u verziji koja se primjenjuje u trenutku odobrenja tipa. Brojke se odnose na vozilo s osnovnom konfiguracijom u Njemačkoj, a prikazani raspon razmatra opcijsku opremu i različite veličine kotača i guma dostupne na odabranom modelu.


    (1) Vrijednosti su primjenjive do 15. travnja 2018. godine. Provjerite dostupnost za svoj BMW.


    Vrijednosti vozila označene s (3) već se temelje na novom WLTP propisu i prevedene su natrag u NEDC-ekvivalentne vrijednosti kako bi se osigurala usporedba vozila. [S obzirom na ta vozila, za poreze vezane uz vozila ili druge obveze temeljene (barem između ostalog) na emisiji CO2, vrijednosti CO2 mogu se razlikovati od ovdje navedenih vrijednosti.]


    Specifikacije učinkovitosti CO2 određene su u skladu s Direktivom 1999/94/EK i Europskom Uredbom u svojoj trenutnoj verziji koja se primjenjuje. Prikazane vrijednosti temelje se na potrošnji goriva, vrijednosti CO2 i potrošnji energije prema NEDC ciklusu za klasifikaciju.


    Dodatne informacije o službenoj potrošnji goriva i specifičnoj emisiji CO2 novih osobnih automobila mogu se izvući iz "priručnika o potrošnji goriva, emisiji CO2 i potrošnji energije novih osobnih automobila" koji je dostupan na svim prodajnim mjestima i na https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.