ENERGETSKA BOMBA.

Motori BMW TwinPower Turbo u BMW-u serije 2 Gran Tourer.

Tehnologija BMW TwinPower Turbo omogućuje novoj generaciji inovativnih BMW-ovih benzinskih i dizelskih motora iz palete BMW EfficientDynamics mnogo okretnije performanse i odličan odziv čak i na niskim okretajima, a istodobno su vrlo učinkoviti i niskih emisija. Povećana učinkovitost i odlična dinamika jamče vam intenzivniji užitak u vožnji.

Benzinski motori BMW Twin Power turbo

BENZINSKI MOTORI BMW TWIN POWER TURBO.

BMW TwinPower Turbo benzinski motori najnovije generacije odlikuju se iznimno agilnom isporukom snage i nevjerojatnim odzivom, čak i pri niskom broju okretaja. Istovremeno su učinkovitiji od svojih prethodnika, imaju niže emisije i ostvaruju bolje performanse. Ti inovativno motori kombiniraju najnovije tehnologije ubrizgavanja goriva i stalni nadzor ventila, uključujući dvostruki VANOS, s najsuvremenijom tehnologijom turbopunjača i predstavljaju posebno postignuće u razvoju BMW-ove strategije EfficientDynamics. Rezultat je iznimno učinkovit pogonski sklop koji naglašava dobro poznato BMW-ovo umijeće izrade motora. BMW-ov šesterocilindarski TwinPower Turbo benzinski motor višestruki je dobitnik nagrade za motor godine, čime su dokazani njegov svjetski ugled u pogledu dinamične isporuke snage, iznimno glatke radne karakteristike i dojmljiva učinkovitost. Motori iz asortimana BMW EfficientDynamics odlikuju se tehnološkim konceptom dokazanog uspjeha, a ugrađen je u gotovo sve benzinske motore.

  • BMW 220i
  • BMW 218i
Dizelski motori BMW Twin Power turbo

DIZELSKI MOTORI BMW TWIN POWER TURBO.

BMW TwinPower Turbo dizelski motori nove generacije dokazuju dosljednu primjenu filozofije BMW EfficientDynamics u kojoj su odlična postignuća u generiranju snage povezani s performansama pri kojima se ostvaruje niska potrošnja goriva. Dizelski motori diče se izvrsnim odzivom i agilnom isporukom snage bez obzira na broj okretaja, kao i niskom potrošnjom goriva. Poznati su po besprijekornoj učinkovitosti i dinamici, ostvarivanju niskih emisija i trenja kako bi omogućili najveći mogući užitak u vožnji. Novi dizelski motori iz asortimana BMW EfficientDynamics odlikuju se laganom aluminijskom konstrukcijom te jednim, dvama ili trima turbopunjačima s turbinama s promjenjivom geometrijom. Opremljeni su i sustavom izravnog ubrizgavanja sa zajedničkim vodom (CommonRail) koji jamči optimalno sagorijevanje radi dodatnog smanjenja potrošnje goriva i emisija CO2.

  • BMW 220d xDrive
  • BMW 218d
  • BMW 216d