Ponude i usluge za BMW serije 2 Gran Coupé Snapper Rocks plava metalik F44 bočni pogled

THE 2

BMW SERIJE 2 GRAN COUPÉ: PONUDE I USLUGE

Vaš BMW serije 2 Gran Coupé u najboljim je rukama s nama. Naš opsežni asortiman originalnih BMW dodataka daje vašem BMW-u osobni dodir, dok BMW M Performance dijelovi pružaju autentičan motosport osjećaj na bilo kojoj cesti. Atraktivni spektar usluga BMW jamči potpunu sveobuhvatnu zaštitu u hitnim slučajevima, zajedno s servisom i pokrivanjem održavanja koji osiguravaju da se možete u potpunosti usredotočiti na užitak vožnje. BMW Financial Services također nudi fleksibilne i atraktivne pakete leasinga i financiranja koji uvijek na prvo mjesto postavljaju vaše potrebe.

Pročitajte više
THE 2BMW SERIJE 2 GRAN COUPÉ: PONUDE I USLUGE

BMW FINANCIAL SERVICES.

Počnite voziti vaš san već danas.

Vaš novi BMW je nadohvat ruke. Sve što trebate je savršeno financijsko rješenje s leasingom i mogućnostima kredita po mjeri:
BMW serije 2 Gran Coupé BMW Select
BMW serije 2 Gran Coupé BMW Leasing
BMW serije 2 Gran Coupé BMW financiranje
BMW serije 2 Gran Coupé BMW financiranje

BMW SELECT LEASING.

Maksimalna fleksibilnost.

• Pojedinačna mjesečna plaćanja
• Različite opcije po završetku ugovora
• Nema rizika od zaostale vrijednosti
• Odlučite o vlasništvu na ugovornom kraju

BMW OPERATIVNI LEASING.

Budite bezbrižni.

• Redovna fiksna plaćanja
• Osiguranje, porezi i održavanje
• Nema rizika od zaostale vrijednosti

BMW OSNOVNI KREDIT.

Izravno i transparentno.

• Neograničena kilometraža
• Potpuno vlasništvo nakon isteka ugovora
• Fiksna mjesečna plaćanja
• Opcija dugoročnog financiranja

BMW BALON KREDIT.

Jednostavno i ugodno.

• Neograničena kilometraža
• Pojedinačna mjesečna plaćanja
• Fleksibilni predujam
• Opcije refinanciranja

  ORIGINALNA BMW DODATNA OPREMA.

  Osjećam se dobro, osjećam se poznato.

  Svi BMW vozači standardno uživaju u vožnji. Originalni BMW dodaci postoje kako bi zadovoljili vaše posebne želje. Nudimo širok izbor pojedinačnih dodataka i opreme koji u kvaliteti, dizajnu i izvedbama savršeno odgovaraju vašem vozilu, nudeći vam maksimalnu dodanu vrijednost - bez obzira na to što imate na umu.

  BMW serije 2 Gran Coupé Snapper Rocks plava metalik F44 tročetvrtinski prednji pogled
  19" M Performance lakometalni kotači Double-spoke stil 555 M Bicolour BMW serije 2 Gran Coupé Snapper Rocks plava metalik F44 vanjština

  19" M Performance lakometalni kotači Double-spoke stil 555 M Bicolour

  Visokokvalitetni, težinom optimizirani 19" M Performance lakometalni kotači Double-spoke stil 555 M dizajnirani su u Bicolour Jet Black mat boji, te naglašavaju atletičnost vozila do najsitnijih detalja. TPMS ljetni komplet kotača, veličina kotača 8 J x 19 s veličinom guma 235/35 R 19 91Y XL.
  18" M Performance kovani kotači V-spoke stila 554 M Jet Black mat BMW serije 2 Gran Coupé Snapper Rocks plava metalik F44 vanjština

  18" M Performance kovani kotači V-spoke stila 554 M Jet Black mat.

  Sportski 18" M Performance kovani kotači V-spoke stila 554 M dizajnirani su u Jet Black mat i naglašavaju upečatljiv izgled vozila. Ljetni komplet kotača TPMS, veličina kotača 8 J x 18 s veličinom guma 225/40 R 18 92Y XL.
  18" lakometalni kotači Y-spoke stil 711 M Ferric Grey BMW serije 2 Gran Coupé Snapper Rocks plava metalik F44 vanjština

  18" lakometalni kotači Y-spoke stil 711 M Ferric Grey.

  Visokokvalitetni 18" lakometalni kotači Y-spoke stil 711 M kompatibilni su s lancima za snijeg, dizajnirani u Ferric Grey boji i daju veoma sportski i ekskluzivan izgled vozilu. TPMS zimski kompletni kotač, veličina kotača 6,5 J x 18 s veličinom guma 205/55 R 18 96H XL.
  BMW nosač daske za surfanje za prijevoz na krovu BMW serije 2 Gran Coupé Snapper Rocks plava metalik F44 vanjština

  BMW nosač daske za surfanje za prijevoz na krovu.

  Držač se može koristiti za sigurno postavljanje daske za surfanje i jarbola na bilo koji BMW sustav krovnih nosača. Sadrži inovativan sustav pričvršćivanja koji rukovanje čini posebno jednostavnim.
  BMW LED projektori na vratima BMW serije 2 Gran Coupé Snapper Rocks plava metalik F44 vanjština

  BMW LED projektori na vratima.

  Inovativni BMW LED projektori na vratima automatski se aktiviraju prilikom otvaranja vrata i projiciraju sliku na tlo pored vozila pomoću izmjenjivog klizača. Na raspolaganju je nekoliko motiva za savršeno osvjetljavanje područja ulaza u individualnom stilu.
  BMW prednje podne prostirke za sve vremenske prilike BMW serije 2 Gran Coupé Snapper Rocks plava metalik F44 unutrašnjost

  BMW prednje podne prostirke za sve vremenske prilike.

  Savršeno namještene, izdržljive podne prostirke s povišenom obrubom i elegantnim dizajnom štite prednji dio stopala od vlage i prljavštine. Crne su boje i imaju umetke od nehrđajućeg čelika.
  BMW stražnje podne prostirke za sve vremenske prilike BMW serije 2 Gran Coupé Snapper Rocks plava metalik F44 unutrašnjost

  BMW stražnje podne prostirke za sve vremenske prilike.

  Savršeno namještene protuklizne podne prostirke s povišenom obrubom i elegantnim dizajnom štite stražnji prostor za noge od vlage i prljavštine. Dizajnirane su u crnoj boji.
  BMW univerzalna bežična stanica za punjenje BMW serije 2 Gran Coupé F44 unutrašnjost

  BMW univerzalna bežična stanica za punjenje.

  Bežično punjenje, bilo kad i bilo gdje: zahvaljujući univerzalnoj BMW bežičnoj postaji za punjenje, pametni telefon se može udobno i učinkovito puniti bez kabela u vozilu. Mobilni telefon se sprema na stabilan i siguran način. Posebno pametno: integriranu prijenosnu bateriju ukloniti i omogućuti si bežično punjenje i izvan vozila.
  BMW prtljažni prostor mat BMW serije 2 Gran Coupé Snapper Rocks plava metalik F44 unutrašnjost

  BMW prtljažni prostor mat.

  Savršeno postavljen protuklizni prostirač sa povišenim obrubima sa svih strana štiti prtljažni prostor od prljavštine i vlage. Dizajniran je u crnoj boji.

  BMW USLUGE.

  Nemojte voditi vaše brige na put.

  BMW postavlja standarde u usluzi i uvijek je tu za vas. Uz Breakdown i Accident Assistance, naši stručnjaci dostupni su vam svakodnevno u hitnim slučajevima - 365 dana u godini. Zahvaljujući inovativnim BMW-ovim uslugama, vaš BMW automatski obavještava vašeg BMW servisnog partnera o potrebama i kvarovima u održavanju, tako da vas može samostalno kontaktirati. Uz BMW Service Inclusive, ove i sve ostale usluge financijski su pokrivene za razdoblje po vašem izboru. Osigurajte više vremena za važne stvari u vašem životu: uz širok spektar usluga koje vam nudi BMW, uvijek ste na sigurnoj strani.

  BMW Service Inclusive čovjek vozi BMW

  BMW Service Inclusive.

  Samo se prepustite i koncentrirajte se na ono što je doista važno - uživanje u vožnji. Sa uslugom BMW Service Inclusive možete učiniti upravo to. Jednokratnim plaćanjem dobivate sve uključene usluge i održavanja u razdoblju po vašem izboru.
  BMW Teleservices žena stoji ispred BMW-a

  BMW Teleservices.

  Pomoću inovativnih BMW Teleservices BMW ConnectedDrive, BMW vam pomaže održati hladnu glavu: kada je potrebno održavanje ili u slučaju kvara, vašem preferiranom BMW servisnom partneru pruža sve relevantne podatke o vozilu. Tada će se vaš servisni partner obratiti vama kako bi ugovorio sastanak. Tako da se možete pouzdati u brzu i jednostavnu uslugu i ne morate sami misliti na sve. Jedini zahtjev: registrirali ste svoje vozilo na mreži na BMW ConnectedDrive Portalu i odabrali servisnog partnera. Otkrijte sada kako BMW Teleservices može donijeti više praktičnosti u vaš život.
  BMW Roadside Assistance čovjek na telefonu ispred BMW-a

  BMW Roadside Assistance.

  Besplatna BMW Roadside Assistance usluga je dostupna svim vozačima BMW-a svakodnevno, 365 dana u godini. Jedan poziv - a naši stručnjaci vam stoje na raspolaganju bilo na telefonu ili na mjestu događaja ako je potrebno.

  BMW CONNECTIVITY SERVICES.

  Uvijek jedan korak ispred.

  Zajedno s inteligentnim uslugama BMW ConnectedDrive kao što su informacije o prometu u stvarnom vremenu, povezana glazba ili usluge daljinskog upravljanja, uvijek ste povezani sa svojim BMW-om i sa svijetom.

  Remote Services u BMW-u serije 2 Gran Coupé

  Remote Services.

  Jesam li zaključao vrata svog automobila? Gdje je točno parkiran? Remote Services omogućuju vam pristup svom vozilu iz daljine putem aplikacije BMW Connected. Bljesnite prednjim svjetlima, aktivirajte funkciju kontrole klime u vašem vozilu ili zaključajte BMW s bilo kojeg mjesta koristeći svoj pametni telefon.
  Real Time Traffic Information u BMW-u serije 2 Gran Coupé

  Real Time Traffic Information.

  Da li ste zaglavili u prometnom čepu ili gubili dragocjeno vrijeme praznika u stresnim gužvama? Takve se situacije lako mogu izbjeći sa Real Time Traffic Information. On praktično prati stvarnu situaciju u stvarnom vremenu, sugerirajući alternativne rute dosta unaprijed i dovodeći vas na odredište što je prije moguće.
  Connected Music u BMW-u serije 2 Gran Coupé

  Connected Music.

  Slušajte svoju omiljenu glazbu gdje god da se nalazite. Klasično na autoputu, jazz u vrijeme užurba i pop dok krstarite. S Connected Music, , možete izravno slušati do 30 milijuna pjesama bez ikakvih ograničenja, ljubaznošću BMW-ovih glazbenih partnera Spotify, Deezer i Napster, koristeći SIM karticu instaliranu u vašem vozilu.
  Connected Package Professional u BMW-u serije 2 Gran Coupé

  Connected Package Professional.

  Concierge Service, Remote Services, Real Time Traffic Information, Priprema za Apple CarPlay®, Connected Music ili In-Car Experiences? Zašto naručiti pojedinačne opcije kad možete imati sve zajedno? Sa Connected Package Professional, možete uživati u ovim uslugama od BMW ConnectedDrive-a, kao i od BMW-a Music za besplatno testiranje.
  Priprema za Apple CarPlay® u BMW-u serije 2 Gran Coupé

  Priprema za Apple CarPlay®.

  Zašto biste išli bez značajki vašeg iPhone-a u vožnji BMW-om kada ga možete koristiti kao i inače? Priprema za Apple CarPlay® pruža vam daljinski pristup telefoniji, kao i aplikacijama poput iMessage, WhatsApp, TuneIn, Spotify i Apple Music. Također možete koristiti glasovni gumb na upravljaču za pristup Siri, Appleovom glasovnom pomoćniku.
  Map Update za BMW serije 2 Gran Coupé

  Map Update.

  Uz Map Update netočne informacije o ruti su prošlost, jer postoje dva načina za ažuriranje podataka o karti na vašem navigacijskom sustavu. Automatska ažuriranja karata rade u zraku u vašoj trenutnoj zemlji. S druge strane, ažuriranja USB mapa omogućuju vam ručno preuzimanje podataka za cijelu regiju. To znači da uvijek možete imati najnovije podatke s karte prilikom putovanja u inozemstvo.

  Otkrijte više BMW mobility usluga po kategorijama.

  Potrošnja goriva i emisije CO2.

  • BMW M235i xDrive Gran Coupé:
   Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 7.1–6.7
   CO2 emisije u g/km (kombinirane): 162–153

   BMW 218i Gran Coupé:
   Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 5.4–5.0
   CO2 emisije u g/km (kombinirane): 123–114

   BMW 220d Gran Coupé:
   Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 4.5–4.2
   CO2 emisije u g/km (kombinirane): 119–110

   Podaci o potrošnji goriva, emisiji CO2 i potrošnji energije utvrđeni su u skladu s propisanim postupkom mjerenja VO (EU) 715/2007 u verziji koja je bila primjenjiva u trenutku homologacije tipa. Podaci se odnose na vozilo s osnovnom konfiguracijom u Njemačkoj, a prikazani raspon uključuje dodatnu opremu i različite veličine kotača i guma na odabranom modelu.

   Daljnje informacije o službenoj potrošnji goriva i službenim specifičnim emisijama CO2 za nova osobna vozila mogu se naći u 'Smjernicama o potrošnji goriva i putničkih vozila za nove putničke automobile', koje su besplatno dostupne na svim prodajnim mjestima i od DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Njemačka i na https://www.dat.de/co2

   Vrijednosti se već temelje na novoj WLTP regulativi i prevode se natrag u vrijednosti ekvivalentne NEDC kako bi se osigurala usporedba između vozila. Za poreze u vezi s vozilima ili druge dažbine koje se zasnivaju (barem između ostalog) na emisiji CO2, vrijednosti CO2 mogu se razlikovati od ovdje navedenih vrijednosti.