BUDITE PREDVODNIK. I NEKA VAS DRUGI SLIJEDE.

Usluge i aplikacije BMW ConnectedDrive u BMW-u serije 2 Active Tourer.

Komunikacija, informacije, zabava – iskusite mobilnost na potpuno nov način s uslugama i aplikacijama iz palete BMW ConnectedDrive.

USLUGE CONNECTED DRIVE.

experience.
Opcijska oprema BMW ConnectedDrive temelj je funkcija BMW ConnectedDrive koje vozaču na putovanju nude mnoštvo informacijskih, zabavnih i uslužnih sadržaja.
Među njima je i BMW Online koji preko tražilice Google™ omogućava pristup aktualnim lokalnim informacijama poput vremenske prognoze i vijesti te uredskim funkcijama. U aplikacijskom izborniku usto se može sastaviti skup vlastitih usluga i funkcija poput praćenja internetskih kamera, informacija o cijeni goriva i parkiranju te putnih i hotelskih vodiča.
To također uključuje praktičan, siguran i neograničen pristup odabranim aplikacijama za pametne telefone. Opcijske usluge ConnectedDrive također omogućavaju pristup trgovini BMW ConnectedDrive u kojoj bilo kad i bilo gdje možete naručiti i obnoviti mnoštvo usluga i aplikacija po vlastitoj želji. Opcijske usluge ConnectedDrive nude sve to i još mnogo više te svako putovanje u BMW-u pretvaraju u pravi doživljaj.

Brzi poziv u pomoć

BRZI POZIV U POMOĆ.

BRZI POZIV U POMOĆ.

Inteligentan poziv u nuždi danju i noću omogućava brzu, ciljanu pomoć te podršku osposobljenog osoblja − na vašem jeziku čak i kad se nalazite u inozemstvu. Dogodi li se ozbiljna nesreća s, primjerice, uključivanjem zračnih jastuka i zatezača sigurnosnih pojasova, vozilo automatski upućuje poziv u nuždi. Preko ugrađene SIM kartice u automobilu, tj. neovisno od privatnog mobitela, u BMW-ov pozivni centar šalju se važni podaci poput točnog položaja vozila, ozbiljnosti nesreće i mogućeg rizika od ozljeđivanja. BMW-ov pozivni centar o tome obavještava najbliži centar za koordinaciju spašavanja i preko telefona nudi pomoć dok na mjesto nesreće ne stignu spasilačke službe. Ako je, primjerice, pomoć potrebna drugim sudionicima u prometu, poziv za nuždu može se aktivirati ručno.

Kako funkcionira inteligentan poziv u nuždi.

BMW TELESERVICES.

Usluga BMW Teleservices pametno umrežuje vozača, vozilo i BMW. Informacije o vašem vozilu samostalno šalje BMW-u i javlja vam kad je vrijeme za servis. Vaš odabrani BMW servisni partner može pristupiti tim podacima kako bi vam na najbolji mogući način isplanirao sljedeći posjet servisu i pripremio se za njega. Primjerice, servis može na vrijeme naručiti potrebne zamjenske dijelove za vaš automobil. BMW-ov servisni partner kontaktirat će vas kad dođe vrijeme za servis. Zahvaljujući usluzi BMW Teleservices, neke je kvarove čak moguće popraviti na daljinu tako da uopće ne morate voditi automobil u radionicu.

Usluga concierge

USLUGA CONCIERGE.

Svatko tko je htio znati kako je imati osobnog batlera sad ima priliku uživati u vrlo posebnoj usluzi Concierge iz palete BMW ConnectedDrive. Na pritisak gumba vozač dolazi u kontakt s agentom BMW-ova pozivnog centra koji mu je na putu dostupan u ulozi "osobnog pomoćnika".
Bez obzira na to traži li određeni restoran, najbliži bankomat ili otvorenu ljekarnu, agent BMW-ova pozivnog centra tu je da pomogne i izravno navigacijskom sustavu pošalje točnu adresu. Usluge Concierge neovisne su o vozačevu mobitelu te su u zemlji i inozemstvu na raspolaganju bez dodatne naknade cijeli dan i noć, sedam dana u tjednu. Usluge Concierge dostupne su samo u kombinaciji s ConnectedDrive Services.

GLAZBA I ZABAVA.

Toliko toga vrijedi doživjeti dok ste na cesti sa svojim BMW-om. A budući da prava glazbena pozadina svako putovanje pretvara u pustolovinu, automobil smo opremili glazbenim aplikacijama koje će u svakom trenutku odsvirati pravu pjesmu. Bez obzira na to vozite li se na posao, u kupnju ili na godišnji odmor, zahvaljujući opcijskoj opremi usluga ConnectedDrive možete sastaviti vlastitu radijsku postaju, odabrati neku od brojnih audioknjiga ili reproducirati omiljenu glazbu izravno u svojem BMW-u.

BMW CAR HOTSPOT LTE.

BMW Car Hotspot LTE

BMW CAR HOTSPOT LTE.

Iskustvo brzog interneta.

BMW Car Hotspot LTE omogućuje nenadmašno iskustvo brzog interneta za do osam korisnika. Jedini potreban dodatak za uređaj je SIM kartica kompatibilna sa standardom LTE. Mobilni Hotspot možete lako ugraditi te upotrebljavati i izvan vozila zahvaljujući ugrađenoj bateriji.