SNAGA BEZ NAPORA.

BMW TwinPower Turbo motori u BMW-u serije 2 Active Tourer.

Zahvaljujući BMW TwinPower Turbo tehnologiji, BMW benzinski i dizelski motori nove generacije u BMW-u serije 2 Active Tourer stvaraju znatno više snage i reakcija čak i pri niskom broju okretaja, a i dalje su izrazito učinkoviti i imaju niske emisije.

BMW-ovi TwinPower Turbo benzinski motori

BMW-OVI TWINPOWER TURBO BENZINSKI MOTORI.

BMW TwinPower Turbo benzinski motori najnovije generacije odlikuju se iznimno agilnom isporukom snage i nevjerojatnim reakcijama, čak i pri niskom broju okretaja. Istovremeno su učinkovitiji od svojih prethodnika, imaju niže emisije i ostvaruju bolje performanse. Ti inovativno motori kombiniraju najnovije tehnologije ubrizgavanja goriva i stalni nadzor ventila, uključujući dvostruki VANOS, s najsuvremenijom tehnologijom turbopunjača i predstavljaju posebno postignuće u razvoju BMW-ove strategije EfficientDynamics. Rezultat je iznimno učinkovit pogonski sklop koji naglašava poznato BMW-ovo umijeće izrade motora. BMW-ov šesterocilindarski TwinPower Turbo benzinski motor višestruki je dobitnik nagrade za motor godine, čime je potvrđen njegov svjetski ugled kad je riječ o dinamičnoj isporuci snage, iznimno glatkim radnim karakteristikama i dojmljivoj učinkovitosti. Motori iz asortimana BMW EfficientDynamics odlikuju se tehnološkim konceptom dokazanog uspjeha, a ugrađen je u gotovo sve benzinske motore.

  • BMW 225i
  • BMW 225i xDrive
  • BMW 220i
  • BMW 218i
  • BMW 225xe
BMW-ovi TwinPower Turbo dizelski motori

BMW-OVI TWINPOWER TURBO DIZELSKI MOTORI.

Nova generacija dizelskih motora BMW TwinPower Turbo dokaz je dosljedne primjene BMW-ove filozofije EfficientDynamics koja vrhunsku snagu i performanse kombinira s niskom potrošnjom goriva. BMW-ovi dizelski motori poznati su po brzim reakcijama i postojanoj isporuci snage na svim okretajima, ali i izrazito niskoj potrošnji goriva. Legendarni su po izvanrednoj učinkovitosti i dinamici, uz vrlo niske emisije štetnih plinova i malen unutarnji otpor, a sve to jamči najveće zadovoljstvo u vožnji. Nove dizelske motore iz programa BMW EfficientDynamics obilježava laka aluminijska konstrukcija te jedan, dva ili tri turbopunjača promjenjive geometrije turbine. Svi imaju i najnoviju tehnologiju izravnog ubrizgavanja goriva sa zajedničkim vodom (CommonRail) koja jamči najbolje izgaranje i tako dodatno smanjuje potrošnju goriva te emisije CO2.

  • BMW 220d
  • BMW 220d xDrive
  • BMW 218d
  • BMW 216d