ŽIVOT JE LJEPŠI KAD GA PODIJELIMO.

BMW serije 1 (5 vrata).

ŽIVOT JE LJEPŠI KAD GA PODIJELIMO.BMW serije 1 (5 vrata).

Kombinirana vožnja u l/100 km (116 EffDyn Edition)

3.8–3.4

Emisije CO2 u g/km (116 EffDyn Edition)

101–89
 

Number of doors

5

Dosta je običnoga! Vrijeme je za izvanredna postignuća – BMW serije 1 s 5 vrata. Za agilnu i dinamičnu vožnju sa sportskim, suvremenim izgledom. Redizajniran prednji kraj, prepoznatljiva BMW-ova prednja maska i upečatljiva LED svjetla ističu sportski duh BMW-a serije 1. Straga pozornost plijene dvodijelna LED svjetla u obliku slova L. Ergonomična unutrašnjost s brojnim rješenjima za odlaganje nudi vam sav prostor koji će vam ikada trebati. Još više užitka u vožnji donosi najnovija generacija učinkovitih i snažnih BMW-ovih motora TwinPower Turbo. Ponuda motora ovog svestranog peterovratnog automobila proteže se od štedljivog BMW 116d EfficientDynamics do sportskog BMW M135i. Paketi Urban, Sport i M Sport automobilu daju osobni potpis. Zahvaljujući uslugama BMW ConnectedDrive svoje doživljaje s putovanja možete podijeliti s obitelji i prijateljima. To je pravi užitak. To je BMW serije 1.

UPOZNAJTE BMW SERIJE 1 S PETORIM VRATIMA.

Vanjski dizajn

Vanjski dizajn.

Upadljive linije i veliki otvori za zrak ukazuju na to koliko vam je energije na raspolaganju u BMW-u serije 1. Uska, fokusirana prednja svjetla, koja opcijski mogu biti u LED tehnologiji, usmjerena su prema središtu prednjeg dijela – dvostrukoj BMW-ovoj masci s kromiranim okvirom. Dinamičan izgled automobila otvara apetit za autentičnim uživanjem u vožnji. Veliki blatobrani straga i vrlo širok trag kotača naglašavaju izvanredan kontakt s površinom ceste. Stražnja LED svjetla u obliku slova L privlače poglede i ukazuju na to da je riječ o pravom BMW-u stvorenom da gospodari ulicama.
Usluge i aplikacije

Usluge i aplikacije.

Čak i kad uživate u vožnji svojim BMW-om serije 1 na raspolaganju vam je sve što vas povezuje s vašom okolinom, a to poboljšava vašu kvalitetu života – zahvaljujući uslugama i aplikacijama iz velike palete BMW ConnectedDrive. Na raspolaganju je sve što nudi internet. Da u svako vrijeme i na svakom mjestu slušate baš ono što želite. A tu je i prilika da izbjegnete gužvu i krenete alternativnom rutom.
Vozna dinamika i učinkovitost

Vozna dinamika i učinkovitost.

Svojim živim, energičnim duhom, BMW serije 1 jednostavno je idealan za gradsku vožnju. Motori BMW TwinPower Turbo i opcijski osmerobrzinski automatski mjenjač Steptronic jamče da za tren oka postiže najbolji ritam. Režim vožnje ECO PRO omogućava iskorištavanje svih zaliha učinkovitosti. Sve u svemu, riječ je o idealnom partneru – munjevito brzom kad je riječ o ubrzanju, vrlo opuštenom govorimo li o potrošnji goriva.

3,8 – 3,4 l

Posljednje tehnologije ubrizgavanja goriva, posve varijabilni nadzor ventila i turbopunjenje – to je recept za uspjeh motora iz palete EfficientDynamics. I benzinski i dizelski motori diče se velikim okretnim momentom već na niskim okretajima motora. Međutim, kad je riječ o potrošnji goriva i emisijama CO2, BMW serije 1 ostavlja izvanredno dobar dojam, osobito u izvedbi BMW 116d EfficientDynamics Edition.