Dizajn BMW-a serije 1 (5 vrata)

NIJE ZA MEKUŠCE.

Dizajn BMW-a serije 1 (5 vrata).

NIJE ZA MEKUŠCE.

Dizajn BMW-a serije 1 (5 vrata).

Život u gradu iznenađuje nas svakoga dana. Sa svojom mješavinom uzbudljive dinamike, samopouzdanog dizajna i vrhunskih materijala, BMW serije 1 dio je svega toga. Bez obzira na to vozite li se na posao, rekreaciju ili izlet s prijateljima, njegovo opušteno ozračje povećava zabavu i zadovoljstvo. I jamči kratka, brza putovanje – bez ikakvih slijepih ulica.

NIJE ZA MEKUŠCE.Dizajn BMW-a serije 1 (5 vrata).

Život u gradu iznenađuje nas svakoga dana. Sa svojom mješavinom uzbudljive dinamike, samopouzdanog dizajna i vrhunskih materijala, BMW serije 1 dio je svega toga. Bez obzira na to vozite li se na posao, rekreaciju ili izlet s prijateljima, njegovo opušteno ozračje povećava zabavu i zadovoljstvo. I jamči kratka, brza putovanje – bez ikakvih slijepih ulica.

VANJSKI DIZAJN.

Upadljive linije i veliki otvori za zrak ukazuju na to koliko vam je energije na raspolaganju u BMW-u serije 1. Uska, fokusirana prednja svjetla, koja opcijski mogu biti u LED tehnologiji, usmjerena su prema središtu prednjeg dijela – dvostrukoj BMW-ovoj masci s kromiranim okvirom. Dinamičan izgled automobila otvara apetit za autentičnim uživanjem u vožnji. Veliki blatobrani straga i vrlo širok trag kotača naglašavaju izvanredan kontakt s površinom ceste. Stražnja LED svjetla u obliku slova L privlače poglede i ukazuju na to da je riječ o pravom BMW-u stvorenom da gospodari ulicama.

DIZAJN LED SVJETALA.

Privlačna rasvjeta: stražnja svjetla u obliku slova L, prednja svjetla i maglenke BMW-a serije 1 raspoloživa su i u LED izvedbi.

 • Prilagodljiva LED glavna svjetla

  Prilagodljiva LED prednja svjetla u potpunoj LED izvedbi obuhvaćaju ugrađene žmigavce, duga i kratka svjetla, dnevna svjetla i svjetla za slijeđenje zavoja, pa u svakom trenutku jamče sigurnu i optimalnu rasvjetu kolnika. Osam LED-ova velike snage zaduženo je za dugi i kratki snop glavnih svjetala vozila. Dinamično oblikovani izduljeni LED žmigavci zbog najbolje su vidljivosti postavljeni na bočne strane vrlo prepoznatljivih LED dnevnih svjetala. Sustav za sprječavanje zasljepljivanja automatski upravlja dugim i kratkim snopom, a prilagodljiva glavna svjetla promjenjive jačine svjetlosti najbolje osvjetljavaju gradske i sporedne ceste te autoceste. Zbog bolje osvijetljenosti ceste povećana je sigurnost noćne vožnje, a to dopušta opušteniju vožnju, gotovo kao da vozite po danu.

 • LED maglenke

  LED maglenke poboljšavaju vidljivost na male udaljenosti po magli i padalinama te tako povećavaju sigurnost vožnje noću i u lošim vremenskim uvjetima. Osim što im je svjetlosni snop vrlo širok, LED maglenke karakteristične su po boji vrlo sličnoj onoj dnevne svjetlosti, dugom radnom vijeku i maloj potrošnji energije.
  LED maglenke postavljene ispod prednjih svjetala pridonose i tehnološki naprednom, modernom izgledu te tako uljepšavaju ionako upečatljiv prednji dio BMW-a serije 1 

 • Stražnja svjetla

  Dvodijelna stražnja svjetla prepoznatljiva dizajna u obliku slova L također se temelje na LED tehnologiji. Čini ih kombinacija elementa na karoseriji i elementa na vratima prtljažnika. Zahvaljujući funkciji dinamičkih kočnih svjetala, vozači vozila straga pri jakom su kočenju u nuždi na to upozoreni bljeskanjem kočnih svjetala.

UNUTARNJI DIZAJN.

Svjež, moderan i dinamičan – takav dojam na prvi pogled ostavlja unutrašnjost BMW-a serije 1. A impresija se ne mijenja ni na drugi pogled. Kokpit je na tipično BMW-ov način orijentiran prema vozaču i cijelu unutrašnjost karakterizira vrhunski dizajn do najsitnijih detalja. U automobil je serijski ugrađen BMW Radio Professional, a unutrašnjost je ukrašena raznim kromiranim detaljima i sjajnim crnim obrubima.
Prtljažnik zapremnine 360 litara dovoljno je velik da u njega stane sve što ste donijeli iz trgovine, ruksak i veliki komadi prtljage, a u vrata i središnju konzolu mogu se pohraniti sunčane naočale, kamere i drugi manji predmeti. Ekskluzivno obrađene površine unutrašnjosti podaruju još moderniji izgled, a pridonosi mu i personalizacija koju nude linije opreme Urban i Sport te paket M Sport. Vozeći se BMW-om serije 1, jedno je uvijek sigurno: u njemu nema mjesta dosadi.