DIGITALNI IZVORNIK.

Povezanost i sustavi pomoći u BMW-u serije 1.

DIGITALNI IZVORNIK.

Povezanost i sustavi pomoći u BMW-u serije 1.

DIGITALNI IZVORNIK.Povezanost i sustavi pomoći u BMW-u serije 1.

BMW serije 1 opremljen je cijelim nizom inovativnih tehnologija koje omogućuju održavanje optimalne povezanosti na cesti i opušteni dolazak na odredište. Od najnovijih navigacijskih i zabavnih funkcija do jednostavne upotrebe vaših osobnih aplikacija za pametne telefone, uživat ćete u suvremenoj mobilnosti koja postavlja nove standard.

Pročitajte više

POVEZAN I SVESTRAN.

Povezan na visokoj razini: s opcijskim ConnectedDrive digitalnim uslugama uživajte u brojnim značajkama, pametnim aplikacijama i vrhunskoj zabavi. Primjerice, pomoću internetske ponude za zabavu možete otvoriti račun na aplikacijama Deezer ili Napster radi neograničenog pristupa glazbi. To vam omogućuje neograničen pristup milijunima naslova besplatno. I integrirano prepoznavanje glazbe prepoznaje svaku pjesmu na radiju i sprema ih u vašu osobnu knjižnicu ako je to potrebno. To stvarno rastura, bez obzira na to koji glazbeni stil preferirate.

 • Online zabava

  Online zabava u vašem BMW-u omogućuje vam u svakom trenutku pristup, putem integriranog infotainment sustava, više od 30 milijuna glazbenih naslova od naših partnera kao što su Napster ili Deezer. Dodatno možete slušati glazbu gdje god želite, jer imate i pristup glazbenim zapisima izvan vozila uz svaki drugi uređaj koji podržava davatelj usluga. Jednostavno i praktično.

 • Apple CarPlay®

  Priprema Apple CarPlay® omogućuje vam da bežično i prigodno koristite odabrane funkcije vašeg iPhone uređaja. Sadržaj i funkcije pametnih telefona kao što su glazba, iMessages/SMS, telefonija, Siri, navigacija i odabrane aplikacije trećih strana mogu se prikazati i upravljati na uobičajen način putem korisničkog sučelja u vozilu i putem glasovnog upravljanja.

 • Usluga Concierge

  Usluga Concierge uspostavlja vezu s BMW-ovim pozivnim centrom pritiskom na gumb. Na primjer, traži željeni restoran, najbliži bankomat ili dežurnu ljekarnu i šalje vam relevantne podatke o adresi izravno na BMW navigacijski sustav ako to želite.

TOUR MANAGER.

BMW Connected je inovativna aplikacija koja nudi inteligentnu podršku pri dolasku na odredište na vrijeme i na opušteni način. Prenosi sastanke s vašeg pametnog telefona u navigacijski sustav, govori vam kada trebate krenuti i obaviještava druge ako kasnite. Aplikacija također pruža informacije o lokacijama, razini goriva i je li vozilo zaključano ili nije. Osim toga, možete otvoriti i zatvoriti svoj BMW serije 1 s aplikacijom. A ako se ne možete sjetiti gdje ste parkirali, aplikacija će vas sigurno odvesti pješice.

 • Dijeljenje odredišta / Pošalji u auto

  Pomoću programa BMW Connected možete prenijeti odredišta koja imate na aplikacijama pametnog telefona ili s interneta na jednostavan i bežični način u vaš BMW serije 1. Isto vrijedi i za kućne sastanke u kalendaru vašeg pametnog telefona, uključujući željeno vrijeme dolaska. Sustav s lakoćom usvaja novo odredište u navigacijski sustav vašeg BMW-a serije 1.

 • Obavijest-o-vremenu-za-polazak

  Nikad više nemojte kasniti: BMW Connected vas obavještava o optimalnom vremenu polaska putem pametnog telefona ili Apple Watcha, tako da na vrijeme stignete na sljedeće odredište. Vrijeme odlaska koje sustav predlaže temelji se na stvarnom vremenu prometnih podataka.

 • Podijelite svoj procijenjeno vrijeme dolaska

  Ako ipak završite u prometnom zastoju, možete, na primjer, jednostavno poslati kolegama ili poslovnim partnerima koji vas čekaju tekstualnu poruku kako biste ih obavijestili o zastoju - i preračunanom procijenjenom vremenu dolaska. I sve to bez dodirivanja telefona.

TJELESNI ČUVAR.

BMW serije 1 nudi niz inteligentnih sustava za pomoć vozaču koji olakšavaju život. Asistent za vožnju s upozorenjem na pješake s gradskom aktivacijom kočnica vas na vrijeme upozorava na druga vozila ili pješake. Upozorenje pri napuštanju voznog traka reagira kada nehotice mijenjate traku i Asistent za oprez preporučuje da se odmorite ako pokazujete znakove umora. A s aktivnim tempomatom i informacijama o ograničenju brzine, uvijek imate potpunu kontrolu nad svojom brzinom. Kada stignete na odredište, Asistent za parkiranje omogućava vam da jednostavno krenete u svoj prostor.

 • Aktivni tempomat

  Aktivni tempomat s funkcijom Stop&Go uključujući upozorenje kontrole pristupa i funkcije kočenja održava brzinu koju je vozač izabrao, kao i udaljenost do vozača ispred. Vozilo preuzima ubrzanje i kočenje i drži predodređenu udaljenost do automobila ispred, čak i u usporenom prometu i do zastoja u prometnim gužvama.

 • Informacije o ograničenju brzine

  Informacije o ograničenju brzine uključujući indikatora bez pretjecanja bilježe ograničenja brzine i informacije o zabranama pretjecanja i prikazuju ih na info zaslonu s instrumentima i na Head-Up zaslonu.

 • Asistent za parkiranje

  Asistent za parkiranje olakšava paralelno i okomito parkiranje. Da biste to učinili, sustav također mjeri uske parkirne prostore dok ih prolazite pri maloj brzini. Kad se pronađe dovoljno velik razmak, asistent za parkiranje preuzima upravljač dok vozač nastavlja s radom akceleratora, brzina i kočnica.

TAKO POVEZANI DA STE SLOBODNI.

TAKO POVEZANI DA STE SLOBODNI.

BMW ConnectedDrive predstavlja inteligentnu interakciju između vozila, vozača i vanjskog svijeta. Uživajte u više udobnosti, više zabave i osjećaja sigurnosti na svim rutama. Ili da to pojednostavnimo: više zadovoljstva u vožnji.

Pročitajte više

Potrošnja goriva i emisije CO₂.

 • BMW M140i 3-vrata:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 7.8
  Emisija CO2 u g/km (kombinirana): 179

  BMW 125i 3-vrata:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 5.9–5.7
  Emisija CO2 u g/km (kombinirana): 134–130

  Rezultati EU ciklusa ispitivanja i emisija CO2 ovise o odabranom formatu kotača i guma. Podaci potrošnje su određeni u skladu s ECE ciklusom vožnje.

  Daljnje informacije o službenoj potrošnji goriva i službenim specifičnim emisijama CO2 novih osobnih automobila mogu se naći u "Vodič za potrošnju goriva, emisije CO2 i potrošnju električne energije novih automobila“), koji je dostupan bez naknade na svim prodajnim mjestima, od Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Njemačka te preko poveznice http://www.dat.de/en/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html.