U SVAKOJ SITUACIJI.

Inteligentan poziv u nuždi.

Vožnja u najvećoj mogućoj sigurnosti. Na svakom putovanju možete se osloniti na bogatu paletu sigurnosnih sustava vašeg BMW-a. No, neočekivano se ipak može dogoditi. Ako se dogodi najgore, inteligentan poziv u nuždi automatski će dozvati pomoć. Ako vam se nešto već dogodi, pomoć stiže ubrzo.

Inteligentan poziv u nuždi

TRENUTAČNA POMOĆ U HITNIM SLUČAJEVIMA.

Ako se otvori zračni jastuk, inteligentan poziv u nuždi automatski će uputiti poziv BMW-ovu pozivnom centru putem telefona otpornog na oštećenja ugrađenog u vaše vozilo, neovisno o vašem mobilnom telefonu, kod kuće i u inozemstvu. Posebno obučeno osoblje nazvat će vas, obavijestiti hitnu službu i pružiti vam podršku putem telefona, po mogućnosti na vašem materinjem jeziku.

Inteligentan poziv u nuždi.

Pogledajte film o ovoj opcijskoj opremi.

Bezbrižnost

BEZBRIŽNOST.

Kako bi se hitna služba odgovarajuće pripremila za zbrinjavanje unesrećenih, automobil prenosi podatke koji uključuju točnu lokaciju vozila do udaljenosti od jednog metra i druge podatke važne za hitnu službu, primjerice rizik od ozljeda, broj putnika, model i boju vozila. Hitan poziv možete uputiti i ručno, ako trebate pozvati pomoć za druge sudionike nesreće.

  • Uvjeti/dostupnost

    Dostupnost:

    • dostupno samo u kombinaciji s navigacijskim sustavom Professional, navigacijskom sustavom Business ili radiouređajem Professional.